Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

invitere en jente hjem


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spør om hun liker å se mimre-filmer. Mange jenter bare elsker å se gamle klassikere som de ikke har sett på evigheter. Noen sitter til og med å ser Løvenes Konge opp igjen i mente til tusen. :)

 

Ellers er det ingenting i veien for å bare la henne lete gjennom samlingen, men da klar til å peke ut noen romantisk-komedier du selv orker/har lyst til å se, for hun kommer neppe til å bestemme seg.

 

Om dere ikke er sammen, "men det skjer kanskje", så har du nok allerede oppmerksomheten hennes. Ingenting i veien for å spørre om hun vil se film, akkurat som du spør kompisen din om det samme.

Lenke til kommentar

"Ellers så kan du jo kanskje mekke sammen noe mat, som somregel gjør at man snakker litt mer, enn når man bare ser film."

 

Jeg vet ikke helt hvordan det er med å snakke og spise, det er sikkert en kjempeidé! Det jeg ønsker å kommentere i andre omgang, er at jeg må innrømme å ikke se film med personer jeg er i "bli kjent med"-fasen. Personer jeg allerede er komfortabel med å holde rundt og dele noen stille stunder med, de ser jeg gjerne film med. Men skal dere først bli kjent, så er det kanskje lurere - som Marielle. er inne på - å gjøre noe som man blir litt mer snakkesaklige av.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...