Gå til innhold

Smørdamping


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hey!

 

Etter det jeg har lest på nettet om smørdamping så skal grønnsakene kokes med svært lite vann med en del smør i - men siden det er smørdamping vil ikke det bli bedre dampet om man heller har grønnsakene hevet i en rist over vannet?

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-1432
Skrevet

Da blir det vel mer damping, uten smør.

Skrevet

Smøret vil ikke bli med dampen opp nei? Evt kunne en jo lagt en klatt smør oppå grønnsakene i rista, og latt dampen smelte smøret, men da hadde det kanskje blitt litt klistrete. Takk for svar!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...