Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Tips til lykkepiller..?


Celestica

Anbefalte innlegg

Da har paroxetin actavis sluttet helt å virke, den gjorde ikke annet enn å ta bort humørsvingninger men det var jo bedre enn ingenting..

 

Sliter med helt sick sosial angst, humøsvingninger(alt fra 'verden er så fin, se så grønt gresset er!' til 'JEG VIL DØ' på sekunder) og har vært skadefri og tvangshandlingfri i noen mnd nå men har litt skadetrang. Har ikke noe å si om det er ssri eller maoi.

 

Vil helst ikke få depersonalisering eller bli helt borte av dem siden jeg har dyr jeg må ta meg av og ting blir mye vanskeligere om jeg såvidt klarer å gå normalt og ikke klarer å finne ut hvilken vei man åpner døra. Er under 18 så er et pluss om det ikke er 'eksta' bivirkninger for personer under 18 men det er heller ikke et must, jeg er smart nok til å vite at om jeg plutselig blir suicidal skal jeg slutte å ta pillene.

 

Leger og psykologer har tid til meg ca. hver 3mnd(vell, hver 4-6mnd de gangene de avlyser timen siden jeg ikke er viktig nok) så gjør denne gangen som de fleste andre ganger, finner noe jeg vil prøve og drar til legevakten. :) De gangene leger/psykologer har kommet med forslag har det ikke funket noe bedre enn de jeg 'finner' selv. Tusen takk for tips!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei

Hvis dette stemmer, så høres det jammen ikke bra ut. Det virker i så fall ikke som om du får den helsehjepen du har krav på. Jeg synes du skal ta dette opp med den som har behandlingsansvar for deg i spesialisthelsetjenesten, eventuelt få fastlegen din til å hjelpe deg om du synes dette er vanskelig å gjøre selv.

 

Du trenger en grundigere utreding og en riktigere medisinering, høres det ut som. Kan jeg spørre hvilken diagnose® du har?

 

Mvh

Dag

Lenke til kommentar

Har funnet ut at jeg ikke får noe jeg har krav på, som f.eks oppfølging når jeg begynner på nye medisiner er ikke-eksisterende. Men har gått på lykkepiller i gange mange år så har blitt flink til å dømme selv om de funker eller ikke.

 

'Hoveddiagnosen' er aspergers, sosial angst og sånn blir bare sett på som en del av den diagnosen nå. Men det er helt ekstrem sosial angst som kort fortalt tar livet fra meg.

 

Håper på å finne noen piller som i det minste ken gjøre ting litt bedre, selv om de ikke kan fikse alt :)

Lenke til kommentar

Støtter opp under det dag1234 skriver, og vil legge til at du har rett til å klage på behandlingen dersom du mener at den ikke er god nok. Du bør dog ha tatt opp problemet med den ved BUP (regner med det er dit du går) som er saksansvarlig før du evt. bestemmer deg for å klage.

 

Siden du er under 18år regner jeg med at du har foreldre eller noen andre voksenpersoner rundt deg? Hva mener de, og er de noen som kan hjelpe deg med dette?

Lenke til kommentar

Hvem kan jeg klage til? Er veldig misfornøyd med 'behandlingen' jeg får der, hun som ga meg diagnosen snakket med meg 3 ganger og det var sånne ja/nei spørsmål. Jeg fikk vite at de var 100% sikker på diagnosen over telefon og fikk ikke spurt et eneste spørsmål siden hun hadde det 'sååå travelt'. Har ikke snakket med henne igjen etter det så jeg sitter her og prøver å finne ut hvordan jeg skal leve med en jævlig sykdom som jeg aldri kommer til å bli kvitt, på internett. Lykkepiller gjør ting mye enklere, var egentlig derfor jeg laget dette emne..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...