Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmm ... Har ikke gått der selv, men kjenner noen som gjør det og de sier det er veldig fint miljø der! :) Nå vet ikke jeg om de gikk på byggfag, men jeg tror det er et veldig fint miljø på alle linjene. Tror alle elevene er 16-19 år, hvertfall de jeg har møtt.

 

Hvis du trenger en venn (når du begynner der) er det bare å sende PM! Jeg bor rett ved siden av Gjennestad :!:

Lenke til kommentar

Hei! Gjekk på Gjennestad sjøl skuleåret 08-09. Gjekk på Interiør Vg2, og byggfag hadde dei ikkje når eg gjekk dar.. Men uansett. Internatet er veldig greit, og miljøet er veldig greit. Sengene er og meget gode, haha! Ein får jo mat på internatet, frukost, lunsj og middag. Mykje variert mat, og av og til spennandes rettar du knapt har høyrd om. Viss du vert svolten utanom måltidene er da micro og pizzaovn, og da er ikkje langt og sykle til butikken heller :) Ellers så er da eit hagesenter som høyrar til skulen, som sel snacks og slikt og. Tjohei!

 

Dei fleste som går dar er ungdommer, stort fleirtal i frå Vestfold, men og mange i frå heile landet. Var ein god del trøndare dar når eg gjekk dar i alle fall! På gartnarlinjene er da folk over 30 og, men dei er få..

 

Og du finn alltid nokre vener.. Dei fyrste natta kan vera skummel, men da går bra.. Når ein bur på internatet finn ein seg lett venar, og da er ein god del festar i nærleiken, så vert nok fyll og morro.

 

Skulen er jo kristeleg. Så da er andakt i lunsjen før ein kan eta, og så syng me for maten, og litt snakking før middagen, meinar eg å huska. Men, om du ikkje er kristeleg gjer da ingenting, eg er ikkje da, og da gjorde ingenting for min del.

 

Lærarane er forresten kjempegreie! Hadde god kontakt med dei eg hadde, og dei som underviste på dei andre linjene. Må og nemna Njål, internatledarmannen. Kjempegrei. Viss du er sjuk så kjem han med mat til deg, og så vekkar han deg viss du forsover deg. Åh. Saknar den mannen.

 

Spør viss du lurar på noko meir, og lykke til viss du velger og gå på Gjennestad! Ein fantastisk skule..

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Takk for svarene begge to. Skolen hørtes veldig bra ut ifra det du skrev. Fikk enda mere lyst enn jeg hadde når jeg så svarene deres. Men er det slik at de ifra vestfold som begynner på gjennestad kjenner hverandre fra før? Festene, er de på innternatett eller til elver som bor i nærheten av skolen? Setter stor pris på gode å utfyllende svar. Stor takk til dere begge. :)

 

Vel. Både og, nokre byrjar på Gjennestad og kjenner nokre folk, veit kven dei er, osv, av dei som er frå Vestfold. Men tjohei, sjølv om Vestfold ikkje er noko stort fylke, så kjennar ikkje alle, alle!

 

Festene.. Vel. Tja. Ikkje lurt sånt sett og feste på internatet, sidan du vert utvist for nokre dagar om de vert tatt for drikking. Men, viss du vil drikka på internatet, så er da berre og vera roleg, og ikkje for mange folk. Er jo alltid fester i nærleiken, i Stokke, eller dei to byane, Tønsberg og Sandefjord. Ellers så pleier jo nokre elevar og leige eit lokale som eg ikkje huskar namnet på, i farta. Så, litt inngangspenger, og festing dar, hurra!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...