Gå til innhold

Bygge data:)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som vet om http://www.dustinhome.no/pd_5010549077.aspx funker bra til gaming?:o, har ikke så mye greier innen skjermkort..

 

GTX460 er fortsatt meget bra skjermkort og for 1299,- inkludert et spill er dette et bra kjøp. GTX460 drar de fleste spill. Allikevel er det logisk at GTX560 og bedre drar Crysis2 bedre - mer penger=bedre ytelse som du kan se her. Ikke over 30 FPS på Crysis Warhead

Lenke til kommentar

Noen som vet om http://www.dustinhome.no/pd_5010549077.aspx funker bra til gaming?:o, har ikke så mye greier innen skjermkort..

Ja, men HD 5850 er billigere og bedre om du ikke skal kjøpe fra dustin

Tja det veit jeg ikke. Dette er OC og yter bedre tror jeg som du ser av denne....

 

 

Samma kass side jeg kjøper på :) skal bare ha ett skjermkort som greier og drage de fleste spill bra :) om som sakt, skal koste MAX 2500, går ikke høyere en den sumen :)

Lenke til kommentar

Samme for meg også om det er AMD eller Nvidia, men akkurat denne top-modellenvirker bedre enn nevnte HD5850. Utover det så har sikkert Arni90 rett på generelt grunnlag, men denne synes dog bedre. Vel vel til 11-1200,- så er sannsynligvis begge kortene bra kjøp :)

 

 

Var bare ett spørsmål om de korte jeg linka til da. men som sakt,skjermkort som skal greie omtrent alle spill til max pris 2500 : )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...