Gå til innhold

Aimbots og Hitboxes


Anbefalte innlegg

Du har ikke rettet på noe informasjon jeg har gitt. Jeg har ikke pøst feil informasjon utover forumet. Du har ikke lenket til noen poster som viser dette, med mindre du har redigert poster i etterkant. Jeg fastslo at aimbots fungerer bare så lenge hitreg var på klientsiden før du blandet deg inn. Alt dette er helt åpenbart og beviselig rett og slett ved å lese rekkefølgen og tidspunktene samt innholdet i mine poster. Dine poster kan ikke stoles på i det hele tatt i grunnen fordi du redigerer dem omfattende altfor ofte uten å angi hvorfor og hva som faktisk er redigert. Jeg vil ikke bli fremstilt som en uviten besservisser. Jeg ønsker at andre forumbruker skal ta meg med dette kallenavnet som nogenlunde seriøs og fornuftig. Alt jeg har fremlagt av påstander og teorier kan underbygges med fakta. Jeg kommer til å bruke alt jeg har av ressurser til å avkle deg som det trollet du er. Første steg er å rapportere deg til administrasjonen så får vi ser hvor det bærer hen derfra. God natt.

 

Hehe, jeg må le. Du har sakt at polygoner har absolutt ingenting å si når det gjelder hitreg kalkulasjoner. Jeg gidder ikke drive å finne linker ettersom det kun er noen få timer siden du sa det selv. Du har vell god nok hukommelse til at du husker det.

Du sa også at aimbots fungerer ved at man har hitreg kalkulasjoner på klienten samt server siden. Noe som også er feil. En aimbot kan aldri fungere på serversiden. Dette har jeg sakt flere ganger. Tviler du, så les litt rundt på nettet. Det å være barnepasser for deg det gidder jeg ikke. Det er du som har kommet med en påstand her, så bevisbyrden ligger på deg og ikke på meg. Vil du bevise for meg at DU har rett, så finner du linker rundt dette selv.

 

Mine poster kan ikke stoles på pga jeg retter på skrivefeil og omformulerer setningene? Setningene sier det samme før og etter bare at de nå står med en bedre formulering ettersom jeg skrev med mange 3D ord og utrykk som folk flest ikke ville forstå. Det at du da ikke gidder å stole på det jeg sier for være ditt eget problem.

 

 

Det at du nå prøver å få tråden steng og fjernet er vell akkurat det beviset for at du ER en "uviten besservisser". Typen som rett og slett ikke klarer å takle og forstå at du har tatt feil.

 

Jeg svarte og gav deg forklaringer på hvordan hitboxer fungerer, samt Aimbots. Noe du spurte om i OP her. Etter dette så har du vært like flink som meg med å komme med frekkheter. Jeg kunne rapportert deg jeg også, men så langt synker jeg ikke desverre. Som sakt, hvis du ikke klarer å ta til deg informasjon så får det være ditt problem og ikke mitt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det medfører ikke riktighet å kun snakke om hitboxes. Dette fordi enkelte motorer ikke operer med et hitbox system. Husker ikke i farta, men tror det var en av ID-softvvare sine motorer som benyttet et system der treff registrertes så lenge det traff en polygon. Hitboxes er vel egentlig rimelig utdatert? Det er jo dømt til å være unøyaktig. Ergo blir det litt feil å slå hitbox og polygon sammen. Alle modeller i dag inneholder polygoner (men ikke før, feks. delta force med voxel grafikk osv.)

Lenke til kommentar

Jeg vet det, hele hitbox greia er en total avsporing egentlig. Poenget med hele diskusjonen startet med fordeler og ulemper mellom spill hvor man sikter selv og spill hvor man velger målet og ikke behøver sikte. En bruker spurte om Rift var et spill hvor den som hadde best gear og stats vant. Jeg utvidet dette til å påpeke at i spill hvor man sikter selv blir man ofte enten plaget av aimbots (klientside hitreg) eller lagg (serverside hitreg). Dette unngår man elegant med system hvor man bare velger target.

 

Det var oophus som blandet seg inn og det virket som han hadde peil så jeg ble litt usikker og startet denne tråden for å få flere synspunkter. Nå skjønner jeg at han bare er kverulant.

Lenke til kommentar

Hitboxes og polygoner er den samme tingen Martino. Hitboxer bygges opp av polygoner på samme måte som selve objektet bygges opp av polygoner.

Vortex rendring er noe annet. Dog jeg har ikke noen erfaring rundt Vortex Rendring bortsett fra når jeg bruker partikler.

 

Eneste grunnen til at man bruker "hitboxes" er for å spare på ressurser, og nei.. Det er da på ingen måte utdatert.

 

Istedet for å ha en flate på 500 polygoner så lager man et dummyobjekt som kanskje har 4 polygoner istedet fordelt på samme område, og dermed har man optimalisert det.

 

EDIT: TDZGamer. For å kommentere trollinga di.

 

Det ligger nok ingen tvil rundt hvem av oss som faktisk har litt erfaring rundt 3D arbeid.

Endret av oophus
Lenke til kommentar

Hehe, husker det var rimelig håpløst i starten av CSS sin karriere. Dog problemet der var jo ikke hitboxene sin skyld, men optimaliseringen av netttrafikken.

 

Alle multiplayer spill kjører jo en eller annen for for et "prediction" system der server "fyller" inn informasjon mellom "tomrommet" slik at man ender opp med å se jevn flyt i spillet. Man kan jo alltids skru av dette, men da vil man oppleve at spillere "hopper" rundt. Akkurat som om man har "FPS" loss, bare at det gjelder kun karakterene.

 

Det hele skyldes at man ikke klarer å mate server med informasjon lik 24/30fps i sekundet. Dermed må serveren justere dette gjennom sitt "prediction system" og "jukse" om man vil for at det skal se "pent" ut for oss spillere.

Endret av oophus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...