Gå til innhold

Gamer.no: Ønske: "Ny" type artikkel


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Som mange nok vet har gamer.no en blogg (http://bakgrunnen.gamer.no ).Her skrives det om alt mulig rart, men alltid ting som er relevant til gamer.no.

 

Jeg synes personlig at det er fornøyelig å lese bloggen, og det regner jeg med at mange andre gjør også. Grunnen er at den er litt mer "uoffisiell". Skribentene skriver på en mer avslappet måte, og i tilegg får man et brekk fra alle nyhetsartiklene. Det er også morsomt å vite litt mer hva som skjer "i kulissene".

 

Problemet her er at bloggen så godt som aldri oppdateres! Uten å vite dette i det hele tatt, vil jeg tro at det er fordi skribentene muligens ikke får betalt for å skrive blogginnlegg (kan noen i redaksjonen bekrefte?), og i tillegg er det kronglete å bruke en annen platform som i tillegg får liten oppmerksomhet på siden. Tror jeg.

 

Derfor er forslaget mitt å legge til en ny type artikkel (ala feature eller kommentar) som heter "Blogg". Disse artiklene fungerer sånn som alt annet, bare at de har de karakteristikkene som blogginnleggene vi kan lese i dag har.

 

Ikke bare det, men jeg har også hørt fra flere hold at folk har lyst til å vite litt mer hva som skjer hos dere på gamer, som f.eks. mer info rundt fusjoneringen (uten at ett blogginnlegg trenger å avsløre noe "sensitive information".)

 

Satser på at det er flere enn meg som har tenkt (eller liker) denne tanken, men med de nye ressursene dere får nå etter fusjoneringen så kan det vel være lov å håpe? :whistle:

Endret av Error
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En av grunnene til at denne bloggen ikke er så oppdatert er at den ikke er en integrert og synlig del av Gamer.no. Dermed er det ikke like motiverende for alle å oppdatere den, og med tiden har den blitt glemt bort.

 

Vi vil gjerne ha en uformell kanal hvor vi kan informere om hva som skjer bak kulissene, våre tanker om driften og så videre. Det er viktig for oss å ha en god dialog med leserne, og har lenge hatt noen gode ideer i forhold til hvordan dettte kan gjøres på en bedre måte. Ettersom denne kommunikasjonen er ment å være langt løsere i formen, så er det ikke nok å bare legge det inn som en ny artikkeltype i samme design som alt annet.

 

Prioriteringer og avventing i forhold til fusjonen har gjort at dette har måttet vike, men vi håper å komme i gang med videreutvikling av siten igjen veldig snart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...