Gå til innhold

Fable 3: Legendariske Våpen


Ellusion

Anbefalte innlegg

Ohoy folkens!

 

Som med Fable 2, samler vi oss og får til en innsamling av 'collectibles' i fellesskap i Fable 3. Det er en hel del som skal samles inn, men det aller meste går greit solo. Bortsett fra de Legendariske Våpnene (50-52 ca.), og achievementen We need guns, lots of guns (fra Rutger Hauer og filmen Split Second på nittitallet jeg fikk lyst å se igjen! Nittitallet ruled!). Disse dukker opp random i hver spillers instanse, og selv om det i teorien går å samle disse selv tar det nok et utall gjennomspillinger og hundrevis timer.

 

Da er det greiere å samle et sett sammen og dele det mellom oss. Ser jeg har en ca. 20 stk på vennelista alene som spiller Fable 3 nå, så burde være null problem.

 

Norwegian Boxers på TA har begynt såvidt, og følgende er en oversikt over hva vi mangler og har så langt.

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0An_1EsRPCZB3dEJrNkFNOFJNN2Y5WEFLYnhSSlI5eXc&hl=no&authkey=CLCn1soB#gid=0

 

Nå er det en kjekk 'glitch' som gjør at man kan duplisere stort sett alt, så har du et manglende våpen fra lista, lag en kopi av det (info her: http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=270937 ) og send det til "Ellusion no" på Live. Jeg må være på vennelisten din, så hvis du sender en friendrequest, vennligst merk dem med Fable3.

 

Når samlingen er komplett har jeg den liggende på karakteren min som med dukkene fra Fable 2, kopierer opp og sender de som mangler til de som er med. En liten merknad her: Det er ganske mange våpen det er snakk om og de må sendes en og en - veldig fint om dere venter med komplett samling til dere er ferdig med kampanjen og har det meste som kan finnes og kjøpes. Så slipper jeg å kopiere opp og sende 50 våpen (kommer nok ikke til å skje =). Hvis alle samler så mye de kan og vet at vi har en komplett samling for å fylle ut manglene til slutt, vil alle få uten at det tar så vanvittig tid.

 

Post under med hva dere har som mangler på lista, og send meg. Jeg oppdaterer regnearket når karakteren min har våpnene i inventory.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...