Gå til innhold

Trenger en nytt rollespill!


Anbefalte innlegg

Alt fra Troika burde være obligatorisk pensum for RPG-entusiaster - Arcanum, Temple of Elemental Evil og Vampire the Masquerade: Bloodlines er alle strålende spill. ToEE er dog kanskje det minst spennende av de tre. Selv ville jeg begynt med Arcanum om du vil ha et klassisk, isometrisk og veldig open-ended RPG, og VtMB om du vil ha en litt mer moderne, hybridaktig take på sjangeren. Arcanum finner du på GoG. VtMB var et av de første spillene som lisensierte Source-motoren, så det er kanskje ikke så overraskende at det finnes på Steam.

 

Forresten ser jeg nå at prisen på steam var helt latterlig stiv for et spill som er både en del år gammelt og ble utviklet av et nå nedlagt studio. Kanskje verdt å sjekke andre nettbutikker, eller bargain bins her og der.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er en ihuga rollespillfan selv, så skal ta og kikke gjennom samlinga når jeg kommer hjem fra jobb og se om jeg kommer over noen gamle perler. ;)

 

Hokeydokey, da har jeg sjekket samlingen, og kommet fram til noen forslag:

 

-Baldurs Gate serien er et must, ser du har prøvd den men ikke fullført. Fullfør eneren før toeren.

Og en ting til: Få ut fingeren! :p

 

-En annen serie i samme stil er Icewind Dale. Toeren er spesielt bra og man kan lage alle 6 karakterene i gruppen din selv.

 

-Neverwinter Nights 1 - Eneren er mye bedre enn toeren synes iallfall jeg.

 

- Fallout 1 og 2 - klarer du å stå imot den fryktelig utdaterte grafikken står du foran en stor spillopplevelse.

 

 

Alle må prøves!

Endret av Onkel
Lenke til kommentar

PS. Det er veldig mye lettere å være magiker enn technologist!

Anbefaler sterkt at du har iallefall -noe- magi på første playthrough, med mindre du har tenkt til å være et melee powerhouse. "Harm", første spell i Black Necromancy, kan du f.eks. bruke med stor suksess gjennom hele spillet. Ellers er Heal (første i white necromancy) og Unlocking Cantrip (nummer to i .. et eller annet - lilla, har Teleportation som nummer fem iallefall) veldig nyttige.

Lenke til kommentar

Tror han har spillt Nehrim om jeg ikke tar feil? Jeg kan ivertfall slenge meg på den om ikke. Herlig spill som jeg har brukt over 50 timer på.

 

Jeg er deg ganske underlegen da. Har bare 10-20 timer selv ^^

 

Til nå så er Arcanum faktisk veldig bra, men er det mulig å få spille det i widescreen?

Endret av Craxdm
Lenke til kommentar

Ja, men du trenger en brukerskapt mod, som du kan finne her. Bla ned til High Resolution Patch og last ned, les gjerne den vedlagte forumtråden for ekstra info. Så vidt jeg husker fungerer modden slik at du skriver inn ønsket oppløsning manuelt. Selv om modden virker så vil ikke den nye, høyere oppløsningen reflekteres på in-game options-skjermen, men forskjellen burde være veldig merkbar.

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

Vampire Masquerade: Bloodlines (fra 2004) kan evt. være noe å teste ut. Jeg har aldri spilt det selv, men har hørt mye bra om det.

 

konge spill og så har det kommet ut mange patcher som forbedrere spillet veldig mye også.

Camarilla Edition verison et eller annet er vel den folk flest bruker siden spillet orginalt hade en del feil. men fans har fiksa mange mods :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...