Gå til innhold

iPhone 4 kan gi tilkoblingstrøbbel


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

fikk ny sony e. og den også hadde jeg samme problemet. der kunne jeg ikke bruke samme lader engang. er ikke d en litt større sak??? måtte bytte ut holder i bilen, lader i bilen, og så virket ikke handsfrien så jeg måtte bytte den også... Må bare spørre om en har lite å finne på hoss mobilen.no for å skaffe mest mulig dritt om Iphon4??? jeg hasr ikke telefonen engang og reagerer!!!!

Lenke til kommentar

Sånn går det når man kjøper mobil tilbehør til ett tåpelig produkt som ikke holder seg til standard løsninger som micro usb, micro sd osv.. hvor mye gammelt ubrukelige mobil tilbehør har vi ikke i skuffer og skap.. snart går vel iphone også over til bedre standard løsninger.. da kan man bare hive alt tilbehøret i søppeldunken.. slik som nokia og sony ericsson eiere har gjort for ca 2 år siden.. hva om du ett år finner ut at du ikke vil ha iphone mer.. da passer ikke noe av iphone tilbehør skrotet..

Lenke til kommentar

Når jeg kjøpte meg Xbox 360 og Playstation 3 forventet jeg overhodet ikke at tillegsutstyret fra de forrige modellene skulle passe. Være det eksterne vifter , kabler, spill eller kontrollere. Hvorfor skulle de det? Det er jo en ny modell.

 

Om Apple ikke hadde forandret designet hadde folk klaget på at de ikke oppdaterte det og nå som de har oppdatert det så klager man på det også.

Lenke til kommentar

Herregud, hvorfor skal liksom iPhone 4 få all skylda for mobiltrøbbel? Hvis tilbehørsprodusentene forventer at Apple skal tilpasse seg produktene dems, bør de tenke seg om to ganger. Er drittlei skittkastere som skal klage og syte på at iPhone er verdens værste mobil. Hvis du ikke liker iPhone, greit. Men ikke tro at alle andre mener det samme som deg, alle liker forskjellige ting.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
×
×
  • Opprett ny...