Gå til innhold

hjelp til manager spill


Anbefalte innlegg

Ja som tittel sier.

Spilt endel football manager opp gjennom, men går alltid lei etter en liten hektisk periode. Jeg er rettogslett ikke intressert nok i fotball til å forstå alt som skal til for å vinne, og når jeg da taper mot et bøttedårlig lag så blir jeg mektig sur, ikke forstår jeg hvorfor jeg tapte heller. Men jeg elsker å være manager. Finne spillere, gjøre avtaler, bygge opp økonomi, osv.

 

Tenkte litt på disse cycling manager spillene, men vet ikke helt om det er noe for meg da jeg har enda mindre greie på profesjonell sykling. Eller noen andre idretter som kan passe et manager spill (hockey, baseball, amerikansk fotball, osv) men det er nødvendigvis ikke noen hindring, så lenge det er gøy. Obs, kamper skal spilles av maskinen.

 

Prøvde meg netttop på bloodbowl, men ble rett og slett dritt lei av at motstanderen bare bokser inn ballen i et bur. For lite fart og spenning. Ei heller dårlig med manager elementer.

 

Så noen tips? Før jeg plukker opp nyeste fm og spiller to sesonger før jeg gir opp?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å redusere frustrasjon av tap i kamper, kan du skru på text only og skru av repriser av mål. For min del blir jeg mest irritert av håpløst forsvars (eller angreps) spill, av typen som rett og slett ikke skjer i den riktige verden. Synes også det var mye enklere og lage en taktikk som ikke var helt på jordet med den ny taktikk-modulen til FM10.

 

Hvis du blir raskt lei vil jeg anbefale å starte med et lag langt nede i divisjonene. Da får du virkelig følelsen av å bygge opp et lag, og det er mye enklere å holde motivasjonen oppe til å spille mer enn noen få sesonger. Å spille med Man Utd osv blir som regel kjedelig etter maks en sesong. Alt er på plass allerede, du har ingenting å strekke deg etter.

 

Det finnes også et spill som heter Out of the Park Baseball. Men tror de har sluttet å produsere det, så siste versjon er sikkert ett par år gammelt. Har ikke prøvt det selv (holder meg til fotball), men har hørt mye godt om det.

Lenke til kommentar

Taktikk modul i fm10? fortell mer..

 

Ja spiller alltid i de lavere divisjoner. Pleier å plukke opp asker i 2.div og så jobbe meg oppover. Hvis jeg husker riktig er det en eller annen Skarre som har 20 i frispark. Scorer gjennomsnittelig 1 mål per kamp hvis det er mye frispark i 2 div, og litt mindre i 1 div. Morroa for meg er å finne disse perlene, integrere dem i laget, og laget et skikkelig lag som kan kjempe seg opp til tippeligaen. (gidder aldri sikte mot toppen da det tar så lang tid). Blir rett og slett litt for mye gnukking og mekking før hver eneste kamp. Jeg vil ha automatisering!

 

Uff nå ble jeg litt gira på fm igjen merker jeg...

 

Edit: bra jeg har fri denne uka sier jeg bare

Endret av DjFarmor
Lenke til kommentar

Med taktikk modul mener jeg at det er mye enklere å sette opp taktikker nå. Istedet for å rote med de hersens sliderne, kan du bare velge Winger-Attack for eksempel, osv for hver spiller. Jeg synes vertfall den nye måten var mye enklere. Tror de planlegger å gjøre dette enda bedre for FM11 også, men det er jo noen måneder unna enda.

 

Tror det boksen er grået ut hvis du er helt ny i laget, eller hvis AssMan er for dårlig. Bruker denne konstant selv, men syns de veldig ofte legger til hard takling på spillere. Men som regel gidder jeg ikke gå gjennom å slå det av igjen.

 

Har ikke spilt FM på en god måned selv nå, men tar meg en liten runde nå igjen. Får bare håpe jeg ikke blir for forbanna. FM har en tendens til å få meg til å tende på alle plugger fra tid til annen.... :whistle:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...