Gå til innhold

Hvordan holder du oversikt over dine spill?


Anbefalte innlegg

Hvilke sider/tjenester bruker dere for å holde oversikt over spillene:

 

1. Dere eier?

2. Dere spiller?

3. Dere har spilt?

4. Dere følger med på?

5. Dere har lyst til å kjøpe?

 

Så langt har jeg brukt http://gamespot.com, men i det siste har listene der sluttet å fungere (jeg får ikke kopiert og flyttet spill mellom de forskjellige listene). Samtidig er det en del tjenester som gjør ting automatisk, ser mer fancy ut og har muligheter for å lage automatiske lister/signaturer som kan brukes som del av andre websteder.

 

Det jeg kunne ha tenkt meg er en tjeneste som:

1. Er så komplett som http://imdb.com

2. Gir deg muligheten til å lage dine egne lister, eller i det minste gir deg muligheten til å ha flere lister (for eksempel de fem nevnt ovenfor, eller som det er på http://imdb.com)

3. Gir deg en automatisk oversikt over hvilke spill du har spilt som for eksempel http://www.xbox.com, https://steamcommunity.com/, eller http://raptr.com/

4. Gir deg muligheten til å lage signaturer (for eksempel http://raptr.com/widgets) eller lister (for eksempel http://www.librarything.com/widget)

5. Støtter flere plattformer (viktigst med PC og Xbox360)

 

Har dere noen tips? Ingen ting hadde vært bedre enn om Gamer.no kunne implementert en slik tjeneste :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Snakk om timing her. Er den tilfeldig?

Driftsgutta viste meg akkurat et utkast på en slik Gamer tjeneste. Men hvordan og når tror jeg andre enn meg skal fortelle.

 

Jeg tror jeg har spurt etter noe slikt tidligere i en eller annen tråd, men jeg fikk ikke noe fullgodt svar. Derfor luftet jeg det som en feature request. og jeg tror jeg fikk svar fra redaktøren. Hadde vært helt supert om noe sånt kom :-)

 

@Huggy: Skal sjekke ut de sidene du nevnte. Ved første øyekast så det ut som om de inneholdt en stor spillkatalog, men de så litt "Web 1.0" ut :p

Lenke til kommentar

Jeg har en bruker på GameSpot, men bruker den ikke. Jeg bruker nå IGN sitt opplegg (link i signaturen). Synes den er bra, men kunne tenkt meg noe enda bedre. Gidder ikke betale for å ha et oppsett som i den Game Collector greia (så vidt jeg kunne se måtte du betale...)

 

Jeg har også oversikt over alle filmene mine i et Excel dokument. Kunne gjort det samme med spillene. Hvis jeg gidder en dag...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...