Gå til innhold

Test: Innertier fra Samsung


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei! Det er gratis å laste ned norske kart fra route66 som er programmet wave bruker. Jeg har wave, og kart for norden med norsk stemmestyring. Last ned route66 sync fra nettsiden deres, så koble til mobilen, så laste ned nordiske kart og norsk stemme. Programmet gjenkjenner automatisk telefonen og legger dette inn på telefonen for deg. Alt er gratis. Kartene er godt detaljert og viser alt som restauranter, golfklubber, butikker, bensinstasjoner, svømmehaller osv. Veldig bra!

 

Og for dere som har lyst på telefonen. Ikke nøl! Den er så kjapp at den kan måle seg med iPhone. Men har masse mer under panseret. Applikasjoner blir det nok masse flere av etterhvert da det er åpent os. Ellers har den alt av ting man trenger. Og kameraet filmer helt fantastisk.

Lenke til kommentar

Til deg som advarer mot samsung. Jeg har alltid likt samsung best. De er de telefonene med lavest feilrate (altså færrest telefoner som streiker pga feil i hardware, software osv). Men jo, jeg ser ditt poeng med at de har hatt noe dårlig oppfølging hva gjelder oppdateringer osv. Men med denne telefonen er det et åpent os må du huske. Så her står forsåvidt brukere fritt til å selv programmere ting i c++. Og er det noe en har lært etter år med iPhone og nå siste måneder med android, er det at det ofte er forbrukerene som lager de beste applikasjonene ;-)

Lenke til kommentar

Har kjøpt Wave men får den ikke til å synke med outlook hva angår kalender. Har mailet Samsung og de sier at jeg må legge inn programvaren for Spica. Har gjort det to ganger nå men pc'n finner ikke igjen telefonen tross at jeg kjører et program for usb-feilsøking. Har lagt inn softwaren for Wave og da får jeg kontakt med pc. Men når man går inn på synk for kalender dukker beskjeden opp om at denne enheten ikke støtter dette programmet. Noen som har tips??? Begynner å bli veldig desperat!

Lenke til kommentar

Samsung sliter litt med problemer med at Kies (samsungs sync program) ikke er helt enig med Windows 7. Derfor kan det være vanskelig å oppdage telefonen på pc'n.. Håper på fix. Ellers så er kart gratis. koble telefonen i masselagringsmodus, last ned route 66 sync å lag deg bruker( gratis). Bada er et satsningsprodukt for samsung, og derfor tror jeg de fleste nye lanseringer fra samsung vil være med bada. Og forhåpentligvis en rask økning i apps. Ellers så er det "lovet" å komme med wimp til wave. tilogmed skal wave leveres med wimp etterhvert. (du kan få 30 dager gratis prøvetid) Ellers er wave en helt fantastisk telefon som anbefales, er en blanding mellom android og iphone. med en prosessor som takler det meste, nydelig grafikk, herlig display. Musikkspilleren fungerer perfekt og headsettet som følger med er nesten litt farlig (kan ødelegge hørselen din momentant på maks nivå) Ingen problemer med mangel på Æ Ø Å på tastatur, fordi telefonen lærer raskt hva du vil skrive, ellers så er alternativet et tommeltrykk unna. Eneste jeg ikke likte med wave var at den ble levert uten minnekort og du må ha minnekort for å kunne bruke navigasjonen. Men Elkjøp selger microSD til 219,-

Super telefon som anbefales!

Lenke til kommentar

Vurderer å anskaffe denne, da den scorer på alle punktene jeg ser etter i en telefon, men har noen spørsmål før jeg går til anskaffelse (syns at så dyre telefoner burde være helt perfekt før man handler):

- Vil det komme programvareoppdatering med æ, ø, å-taster?

- Hvor ripesterk er glasset, vil det ta skade av å bli gått med i lommen?

- Har Samsung fikset slik at sync.-programmet funker med Windows 7, evt. når kommer en slik fiks?

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...