Gulrotsaft Skrevet 12. april 2010 Skrevet 12. april 2010 Hei. Jeg har ved et par anledninger kjøpt cd-keys fra directgamekeys.com, men i dag anbefalte google meg (via firefox) å ikke gå inn på nettstedet da google tydelig vis har vært innom der og fått mistenkelig programvare tilbake på sin maskin. Noen som har brukt dette nettstedet, eventuelt vet om noe skummelt som har skjedd der? Litt underlig at dette plutselig skal dukke opp nå.
Kvindøl Skrevet 16. april 2010 Skrevet 16. april 2010 Fikk ikke opp noe advarsel når jeg prøvde nå (i Firefox). Men hvis du er skeptisk så kan jeg anbefale www.onlinekeystore.com som jeg har bestilt fra før.
Gulrotsaft Skrevet 17. april 2010 Forfatter Skrevet 17. april 2010 Fikk ikke opp noe advarsel når jeg prøvde nå (i Firefox). Men hvis du er skeptisk så kan jeg anbefale www.onlinekeystore.com som jeg har bestilt fra før. nei sant så sant. la merke til at advarselen forsvant etter et par-tre dager. nevnte det også for en kompis som driver med noe web greier som sa at det godt kunne være scripte de kjører på siden eller noe sånt som ødela ting. ikke skeptisk til å handle der i det hele tatt faktisk. har fått det jeg har betalt for nesten like fort som å gå i butikken å kjøpe det selv(en del billigere vel å merke)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå