Gå til innhold

Zelda


Anbefalte innlegg

Heisann, lurer litt på om noen her har en N64 til salgs med Ocarina og Majoras mask for en okei penge? Inkludert 3D chipen for å spille majoras da selvfølgelig:)

 

Hadde vært konge med noen tilbakemeldinger her eventuelt bare spillene for jeg kan skaffe meg N64 billig uansett:) må bare ha zelda igjen har så sinnsykt lyst til å spille det.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Både OoT og MM er å finne på Wii Shop Channel, så du kan jo kjøpe der. Dette forutsetter såklart at du har Wii, da.

Nei jeg har desverre ikke wii nei .. kanskje jeg heller bare få skaffe meg den da det er jo ikke snakk om så mange kronasjer og da kan jeg skaffe meg twillight princess også:) Men hvordan er det å spille på wii da?

Lenke til kommentar

Veldig lenge siden jeg kjøpte OoT, men mener å huske at det kostet 1000 Nintendo points (eller Wii points som det het da). Ett kort har 2000 poeng, og koster rundt 250 kroner i butikk. Koster 10€ hvis du betaler med kort, tror jeg. Med andre ord kan du få begge spillene til 250 kroner.

 

Edit: Må også legge til at hvis du er interessert i å spille flere Zelda-spill, er disse også tilgjengelige på Wii Shop Channel:

 

The Legend of Zelda

Zelda II: The Adventure of Link

The Legend of Zelda: A Link to the Past

 

De to første er NES-spill og koster 500 poeng, mens sistnevnte er et SNES-spill, og koster 800 poeng.

Endret av Ine
Lenke til kommentar

TLoZ: A Link to the Past er verdt alle 800 poengene! A link to the past var mitt første Zelda spill og elsket hvert minutt av det, tror jeg hadde 52 timer med spilletid før jeg rundet det første gangen :p (var vel 8-10 år eller noe når jeg fikk det :rolleyes: )

Jeg har TLoZ:OoT på gamecube ettersom jeg kjøpte limited edition versjon av The Wind Waker og da fulgte OoT med pluss OoT Masterquest versjon eller noe i den duren. Masterquest så var hele verdenen speilvendt eller noe tror jeg pluss enkelte ting var flyttet på, vet ikke helt sikkert ettersom jeg aldri fikk ræva igang med å spille igjennom masterquest :p, tok første dungeon og så ga jeg meg ><

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...