Gå til innhold

Sende gratis tekstmeldinger til hverandre


JZA

Anbefalte innlegg

Funker jo med BT dette, sende hverandre kalendernotater. Kanskje ganske meningsløst, når BT bare virker innenfor 10 meter. Men må vel gå an å få finni på noe lurt her sånn. Lurte også på hvis man bruker et mellomledd som viderekobling, om det er leddet det viderekobles mot som betaler meste parten av utgiften ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå i sommer kan du jo bare sende som MMS. Hvor mye koster en mail med ca 160 tegn over gprs egentlig? er jo tungvint, men kanskje noen kroner å tjene for den sparsomme.

 

Hva slags mellomledd mener du? PC? Da kan du jo like gjerne bruke ICQ og MSN siden du må være 10/100 meter unna like vel.

Men for fremtiden burde jo teknologier som bluetooth være en hodepine for operatørene. Har ingen tro på 100 meter vil være den lengste rekkeveidden vi vil se. Da begynner det å bli intressant for oss med kamerater et par kvartaler unna.

Lenke til kommentar

Hadde det blitt mulig på en enkelt og billig måte å få telefonen til å sjekke e-post ca hvert minutt, ville det blitt slutt på SMS... :)

 

Å skrive e-post på 7650/3650 er akkurat likt som å skrive en SMS, men problemet er jo at mottakeren må sjekke manuelt, noe folk ikke gjør så ofte - spesielt ikke med mobil.

Lenke til kommentar
sender du ofte sms til noen som sitter mindre enn 10 meter unna deg?

Ah... Det er lenge siden du var fjorten år og gikk på ungdomsskolen ser jeg ;) Meldinger var den eneste måten vi kunne kommunisere med hverandre på uten å få kjeft (hvis vi var flinke til å skjule mobilen vel og merke)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...