Gå til innhold

Noobtube


Hva synes du om noobtubing.  

121 stemmer

  1. 1. Misliker du noobtubing?

    • Ja
      70
    • Nei
      51


Anbefalte innlegg

Det er stor forskjell på og skyte med granatkasteren i en helt random rettning istede for en mere taktisk rettning. vis du skyter i en helt random rettning mellom hver respawn eller vis du bruker Scavenger perk, så vil jeg se på det som en n00btuber. fordi du ikke eier skills med noe annet våpen. Vis du ikke bruker annet våpen enn granatkaster så vil jeg se på det som en n00btuber. jeg bruker granatkaster på en taktisk måte eller en nødutvei vis jeg må reloade eller går tom for ammo mitt i en fight.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg blir drept mer av M60 i BC2 enn jeg blir drept av GL, tror ikke det er tilfeldig at alle Medicene som dreper meg ruller M60 og har platinum på den rolleyes.gif

Stemmer det. M60 er et strålende våpen på medic. Bruker dette selv. Perfekt balanse på skade og presisjon (med perks). Før M60 var SAW det mest solide syns jeg.

Men hvis den er den perfekte balanse mellom skade og presisjon vil jeg da tørre å si at alle andre våpen faller under den balansen. Hvis du drar inn alle faktorer på våpnene så ligger M60 to skritt foran alle i form av prestasjon. Det er ubalansert.

Lenke til kommentar

 M60 er et allrounder våpen. Finnes flere av den typen på de forskjellige klassene. Handler bare å finne det våpenet som du føler deg komfortabel med. Jeg brukte SAW mye før M60 og var minst like god med det. Fordelen med SAW er da dobbelt så stort magasin. Selv om det da skyter langt raskere. Føler heller ikke at M60 er spesielt ubalansert. Ladetiden er veldig lang, slik som alle våpnene i klassen. Du trenger bare utnytte din egen klasse mot dem for å ta de ut. Selvsagt er det ikke lett å gjøre noe når du er i skuddlinjen. Er jo det supportklassen (medic) er der for.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...