Gå til innhold

Gamer.no LAN med litt størrelse


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har i tråder angående tidligere forumtreff etterspurt mulighet for t-skjorter!

Med et slikt treff med forhåpentligvis 30-60 stykker føler jeg at det virkelig bør vurderes. Da snakker jeg om en t-skjorte meg gamer.no logoen "spill er kultur" og det hadde vært stilig med brukernavnet bak på ryggen og enda kulere med medlemsnummeret under, slik som på fotballdrakter o.l.

 

Dette føler jeg at vi bør vurdere og det beste er om crewet tar kontakt med både gamer.no for å høre om de har bekjente eller har kjennskap til folk som kan dette, samtidig som crewet kan sjekke rundt. Det jeg da tenker er at de som ønsker dette kan bestille dette fra en levrandør og betale prisen det koster altså noen hundrelapper.

 

Jeg føler iallefall at dette er noe crewet bør gå nærmere inn på og vurdere, da det ville vært veldig kjekt med såpass mange tilstede som det nå blir på et slikt LAN. En liten ekstra gebyr på 50 som gikk til innkjøp av t-skjorte til crew føler jeg at også kunne vært fint og noe å tenke på. Crewet bør ha egne t-skjorter med crew.

 

Hva syntes dere om dette?

Lenke til kommentar

Har tenkt på det selv og det er jo nok av nettsteder som gir deg en gratis tilpasningsdyktig nettbutikk" hvor man kan legge inn forskjellige designs, typer klær og til og med pris. Om man setter prisen høyere enn det siden selv tar for klærne vil pengene gå til den som står som eier av "nettbutikken".

 

Om man da setter opp en slik side (piece of cake) kan de som vil ha en skjorte med navnet sitt på bestille en før selve LAN´et starter, og så få den på LAN´et. Om man ikke bestiller kan man jo alltids kjøpe inn noen t-skjorter å selge løst, men det er begrenset hvor mye penger man vil tjene på sånt av hvor mange som kjøper på LAN´et.

 

Det tryggeste rent økonomisk sett er å la folk bestille i forveien, men da vil det samtidig ikke være noen klær "on-site".

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Hvorfor har ikke jeg fått meg med dette før?

 

Lan er alltids gøy, og når det er i Oslo er det jo heller ikke lange avstanden for meg å ta turen.

Så jeg er helt klart med, kan forøvrig hjelpe til med å rigge opp nettverk og lignende om det ønskes.

Lenke til kommentar

Er ikke så mange som har stemt på pollen (muligens for at denne kategorien ikke er så lett tilgjengelig) men den stenger uansett nå. Ut i fra hvordan stemmingen har gått så langt kan man tenke seg en typisk videre utvikling, og siden datoen 18-20 juni passer godt for oss som er i crewet også, så går vi for den datoen.

 

Det vil si: Datoen LANet arrangeres er 18-20 juni!

 

Sånn som det ser ut nå vil det vare fra fredag 20:00, til søndag 17:00. Det er likevel ikke helt bestemt enda, og disse tidene kan endre seg.

Lenke til kommentar

Vi i crewet har diskutert litt rundt hvilke løsninger vi skal bruke for å ta imot betaling av billetter.

 

Det som helt klart er enklest er å bruke en type billettservice som f.eks. deltager.no, men der er den eneste muligheten å betale med kort.

Som de fleste her sikkert vet må man være 18 år eller eldre og ha et kort tilgjengelig for å betale for ting over internett.

 

Det vi da lurer på er, er det noen av dere som har tenkt til å bli med på LANet som ikke er 18, og ikke får lov til å låne dine foreldres kort?

 

Det er jo en del foreldre som ikke er så glade i å sende barna sine over land og strand for å delta på et datatreff med en gjeng fremmede personer, og når de i tillegg må skrive inn sin kortkode på internett vil jeg tro at det er mange foreldre som fort blir litt skeptiske ;)

 

(forresten, deltager.no er en tjeneste som er laget av DnBNor, og de har kryptert sidene sine så det er i praksis "sikkert som banken")

Endret av Error
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...