Gå til innhold

Champions Online på steam...


Anbefalte innlegg

Hei, jeg vurderer og kjøpe Champions Online på steam, men jeg lurer på om det er slik da at man blir trekt hver måned automatisk? Eller er dette noe man gjør selv? Er litt redd for dette i tilfelle jeg blir lei og fortsetter og betale uten og tenke på det :p

 

Takk på forhånd!

 

PS: Hvis noen her spiller Champions Online så hadde det vært supert med noen tilbake meldinger hvordan det er! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-127711

Du blir ikke trekt ifra steam, men fra Cryptic Studio, de som lagde spillet. Der kan du velge om det skal ha fast trekk i måneden, hvor mange måneder du skal betale, eller om du skal betale i det hele tatt. Du kan også kjøpe gamecards i butikken hvis du vil holde kortet ditt utemfor :)

Lenke til kommentar

Champions Online er et friskt pust fra andre MMO'er, er en stund siden jeg har vært online, men har blitt mer balansert og en god del mer innhold siden launch hvertfall. Ganske gøy med travel powers vel å merke ;)

 

Edit: kom akkuratt på at det er en trial ute nå, spille starter sona så lenge du vil (lvl cap på 15), så hvis det virker bra så kan du heller kjøpe det etter du har prøvd trial? ;)

 

http://www.champions-online.com/node/594806

Endret av Leaf
Lenke til kommentar

har faktisk nettop lastet ned trialen, det er den som fikk meg til og få lyst på det, hehe. Jeg var beta tester faktisk, elsket travel powers, men jeg fikk desverre ikke tid til og beta teste så mye pågrunn av personelige grunner, så tenkte at nå var et bra tidspunkt og teste det på :)

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Har ikke spilt det mer enn 3-4 timer hos en venn, og har ikke fått spillt det hjemme grunnet et helt forferdelig nett. Men skal begynne igjen så fort vi får fibernett, som vi skal få iløpet av januar. Det jeg spilte var derrimot herlig!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...