Gå til innhold

Tidenes beste spillcover


De ti første coverne:  

108 stemmer

  1. 1. Hvilket av disse mener du er best?

    • Left 4 Dead 2
      12
    • Far Cry 2
      5
    • Overlord 2
      2
    • World of Warcraft
      11
    • Donkey Kong Country 2 Diddy's Kong Quest
      8
    • Call of Duty: Modern Warfare 2
      8
    • Borderlands
      32
    • Final Fantasy VII
      15
    • Golden Eye 007
      5
    • Sam & Max Hit the Road
      10


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her er mine to bidrag. Begge spillene er utviklet av Crytek. Ikke bare er dette knallgode spill, men jeg husker også at jeg ble imponert av disse coverne når jeg først så de på nettet/butikkhyllen. De er ikke så orginale, men de er veldig profesjonelt gjennomført.

 

I. Crysis (min nominasjon)

Dette coveret er såpass gjennomført at jeg godt kunne tenke meg å ha det på veggen i plakat størrelse. Det er stilrent, high-tech og ganske elegant. Det har en minimalistisk fargebruk og er uten bråkete uromomenter som f.eks. eksplosjoner. Det er nano-suit'en som er stjernen i spillet og det vises fram på en stilig og selvsikker måte. Coveret kunne nesten ha vært en teaser plakat for en ny sci-fi blockbuster film.

 

2e5hyis.jpg

 

 

II. Far Cry

Jeg liker at dette spennende coveret ser ut som en illustrajon og ikke et cgi bilde. Du ser med èn gang at dette dreier som om tropiske miljøer, action, spenning og eksplosjoner. Jeg får en litt Vietman stemning av dette coveret med hovedpersonen i vannet med våpenet hevet, som sniker seg unna skurkene. Tøft.

 

6h6gqh.jpg

Endret av The Machinimist
Lenke til kommentar

Er vel enig der. ICO og Heavy Rain har de klart beste coverene, men jeg er ikke sikker på hvilket jeg liker best. Mens ICO tar det ett skritt videre og har et cover som er på linje med kunst (bokstavelig ment), så er jo også Heavy Rain sitt cover utrolig digg :p Klarer ikke helt å sette fingeren på hva som gjør det så spesielt mye bedre enn alle andre, men kanskje det har noe med at det er så utrolig enkelt, men likevel detaljert. Det klarer også å formidle en dyster stemning, og den geometriske figuren passer liksom inn.

Endret av Error
Lenke til kommentar

Håper på å få igang en avstemning iløpet av søndag! Minner om at special editions og steelbook-covere ikke kan nomineres :)

 

Har ikke lyst til å mase, men blir det noen avstemning snart? :)

 

Mas i vei, det er veldig lov. Skal sette meg ned i helga, kors på halsen! Skal da gå over antall nominasjoner, men regner med at det er såpass mange gode covere her at jeg må dele opp avstemningene, med et antall cover hver gang. På den måten blir det mest rettferdig.

Lenke til kommentar

Utrolig mange fine covere her! Liker Ico, Heavy Rain og Borderlands :love:. Likte mange fler og men husker dem ikke nå. Så faktisk dette coveret på gulvet da jeg var på hos noen igår kveld og sentimental som jeg var tok jeg det opp og så på det :D

Har forresten utrolige minner fra dette spillet.

 

Need for speed: most wanted!

132403.jpg

 

Herligt bilde. Viser alt spillet handler om! Svi gummi, fete biler og gærnt politi :) Stilen og fargene liker jeg forresten også svært godt.

Endret av Snapz
Lenke til kommentar

Jeg har begynt å jobbe med avstemning nå, men det er dessverre slik at det er mange som ikke har fått med seg reglene, da særlig den hvor man skal presisere hvilket cover man nominerer, og en del har også glemt hvorfor de har nominert coveret sitt.

 

Velger å dele opp avstemningen, litt usikker på hvor mange covere som blir med per gang.

 

Nominering av covere vil vare frem til klokka 18.00. i dag, altså søndag. Dere som føler dere truffet av det jeg har skrevet før i dette innlegget håper jeg går igjennom sin post en gang til :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...