Gå til innhold

Test: HTC Touch HD 2 (Leo) - Verdens råeste mobil


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uff da,disse problemene minner om de samme problemene som med Htc Pro og Htc HD og Htc Diaomond 2 som jeg har hatt,med at det skifter mellom rask og sakte og ujevnt tempo før den fryser helt og må restartes med den røde knappen,under bakdekselet! Får leve i håpet om at Htc fikser disse problemene før Htc HD2 kommer i salg..mh skeptisk!

 

Har veldig lyst på Htc HD2 ved siden av min iPhone 3Gs,dog nå ble jeg usikker gitt!

 

Det er dette som gjør iPhone 3Gs så helt enestående suveren,uansett hva jeg gjør med min iPhone 3Gs så er den lynrask elegant,ut og inn av emailer og på nettet og overalt,en ren lek i jobb & fritid..en seriøst gjennomført JoyiPhone både til spøk og alvor!

 

Ps! Så nettopp nå ett par ferske videosnutter på engadget.com med Google Motorola Droid,dæven den så gøy og rask ut,selv om designet er merkelig 70 tallsdesign hehe. Hmm mulig gå for Droid istedenfor Htc Hd2!?

 

Og så var det Nokia N900 da..jepp det blir en spennende nær fremtid dette her!

 

Men igjen all respekt til Steve Jobs Apple og iPhone 3Gs,helt rått hva de har fått til og hvordan alle de andre produsentene Htc inklusive heseblesende løper halter og snubler og reiser seg forvirret og prøver mer for å komme opp på elegante enkle ledige lynraske nivået til Apple´s ene telefon : *iPhone 3Gs*

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...