Gå til innhold

Canal Digital dropper TV 2 HD


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Hva tenker tv2 på?

Hva sier annonsørene til TV2? Dette vil tv2 tape seere på, nå når flere og flere ser hvor fantastisk flott bilde og lyd det er på HD sendinger, vil vi helst se på hd kanaler. Flere og flere kommer i HD og canal digital har allerede et rikt tilbud av HD kanaler.

Lenke til kommentar
Gjest Stå opp mot Canal Digital!

Bra gjort, TV2! Men sørg nå for at Get og Viasat og alle andre får HD, da får Canal Digital kjenne egen medisin! Da er det de som kommer bak i leksa. Canal Digital har allerede blitt for store og trenger ikke drive produktutvikling. Bare se på de elendige mottakerboksene de har, som også er for få. Hvorfor åpner de ikke i større grad opp for tredjeparts produsenter? Da ville brukerne få et bedre tilbud. Hvorfor stimulerer de ikke til at vi i Norge skal få innebygde mottakere i tv-apparat, som finnes i utlandet? Hvorfor må det være så svinedyrt å ha mer enn én tv i huset? Som markedsleder har CD en ufattelig lang vei å gå, for å få brukernes sympati!

Lenke til kommentar
Gjest Bytt ut Canal Digital med RiksTV

Dette er vel enda en grunn til å droppe mastodonten til fordel for RiksTV som har hatt strålende HD-sendinger i hele sommer.

Lenke til kommentar
Gjest Brandolf

Det er vel ikke så mye vi går glipp av på TV2... Bortsett fra fotballen... Og Rikstv har så store begrensinger at dem aldri vil bli noe seriøst alternativ til satelitt, kabel eller Iptv. Canal Digital har Discovery HD, Animal Planet HD, Eurosport HD og snart Eurosport 2HD, National Geographic HD, BBC HD, Silver HD, TV Norge HD, Rush HD, Canal Plus Sport HD og Canal Plus Film HD.

 

Det holder for en kveld for meg.

Lenke til kommentar

CanalDigital fjærnet jo SVT_HD kanalen her om dagen i grunnpakken...så det er vel ikke lenge før resten av HD kanalene ryker ut der..systemet hos CD er jo oxo helt på trynet en egen kanal for SD og HD... på RiksTv skjer jo overgangen automatisk mellom SD og HD.. CD er nok desverre utdatert teknisk

Lenke til kommentar

Teknisk sett er vel Canal Digital milevis foran RiksTV. Kan egentlig ikke sammenlignes. RiksTV har veldig begrenset kapasitet til HD i forhold til CD sitt nesten ubegrensede. Grunnen til at CD sender i SD og HD på TVN er at mange sitter med gammelt utstyr. TVN HD slår over til SD ved reklame eller annet SD innhold, bare signalene fortsetter i 1080i.Dette ser du før og etter HD sending. RiksTV gjorde smart i å støtte Mpeg4 fra starten av, derfor trenger de ikke to kanaler som CD, etter hva jeg har skjønt. Dere som har RiksTV kan bare drømme om å få tilsvarende HD innhold som CD, Get. Bakkenettet er ikke bra nok. Blir ikke TV2 HD sendt i lavere bitrate pga at riksTV ikke har kapasitet?

Lenke til kommentar

Og hvordan presterer Get å si at d har et godt HD tilbud.. Det er jo rævva, må jo kjøpe en mengde pakker for å få noen fornuftige kanaler å se på.. GET skjerpings!!!

Lenke til kommentar

TV2 sier at de må ta mer betalt fordi de har gått til innkjøp av HD-relatert utstyr.

Høstmenyen til TV2 viser allikevel at de aller fleste egenproduserte og populære sendingene blir produsert i HD. Tror neppe de kommer til å slutte med å bruke utstyret. Hadde de ikke fått mer igjen av investeringene ved å selge TV2 HD rimeligere enn ingenting i det hele tatt?

Lenke til kommentar

Har CD kabel.... stort sett bare repriser på HD kanalene... untatt sport....og i grunnpakken er det vel ikke mye sport på HD?....PVR´n bråker...funker dårlig ... nå truer jo CD at kun "godkjente" motakere kan benyttes,,, når min Sony TV med CabelTv_tuner blir "koblet ut " er ikke jeg CD kunde lenger *s*

Lenke til kommentar
Gjest HDicted

Slapp av, de kommer nok til å bli enige. Dette er nok bare et spill fra TV2 sin side. Er det ikke fra neste år at TV2 ikke er forpliktet til å bli sendt gratis? Derfor spekker de opp tilbudet sitt, slik at betalingsviljen skal være til stede.

Lenke til kommentar
Gjest TV2 Sliter

Vi har i det siste sett at TV2 sliter med likviditeten - ansatte må gå ned i lønn etc. Det er nok derfor TV2 vil ha godt betalt for varene sine. Men, hvis markedet ikke vil ha tjenesten så har ikke selskapet livets rett.

Lenke til kommentar
Gjest Canal Digital dropper TV 2 HD

Hvorfor denne overskriften når dette gjelder samtlige leverandører utenom Riks Tv?

 

Forhandlingene er jo faktisk fremdeles i gang!

Lenke til kommentar
Gjest TV2 melker jo i begge ender

Nå må TV2 gi seg. Først skal de ha mer penger for å semde i HD format. Fra nyttår skal de ha "lisens" penger. Ikke mye, men noe. Så skal man se på all reklame. Med andre ord må du betale i dyre dommer for å se reklame. Nei kutt ut hele TV2

Lenke til kommentar

Begynner å bli lei av å betale for å se reklame. IMHO burde TV2 og TV3 som reklamefinansierte kanaler (og dermed kansje burde vært interresert i flest mulig seere?) vært lagt ut fritt i rikstv sitt nett, slik som TV4 og Kanal5 ligger fritt ute i sverige.

Lenke til kommentar

Den vanlige seer straffes nå for ikke å ha rikstv. At tv2 ønsker å gi fordeler til rikstv grunnet eierinteresser er helt klart. Jeg har get hjemme. Vil aldri betale ekstra for å se tv2 hd.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...