Gå til innhold

Her er Netcoms iPhone-priser


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Anonym

Jeg skulle akkuratt til å kjøpe iphone 3gs fra telenor, men da jeg så at den økte med 400 kr, vil jeg vente litt lenger på iphone 3gs, og helst kjøpe fra netcom som ikke forandrer på prisen, hver dag

Lenke til kommentar
Gjest Andreas P. Myklebust

Ehrm.. En ting dere ABSOLUTT burde gjøre tydelig i artikkelen, er at i tillegg til 100 kr høyere mnd. pris på fri bruk abbonementet, har telenor 79 øre i startpris pr samtale.. netcom har ikke startpris.. og det kan fort utgjøre en kjempeforskjell.. i tillegg har de begge begrensninger på "fri bruk," noe som er et nesten like idiotisk konsept som startpris på en gratis samtale.. Netcom har ingen SMS grense.. Kjipt av telenor å la det at de blir rana i russland gå ut over norske brukere.. NetCom er iallefall soleklart billigst..

Lenke til kommentar

HVorfor er det ingen av leverandørene som åpner en slags tilpasninskiosk hvor man kan plukke sammen akkurat det abonnementet man trenger? Altså at man starter med blanke ark og kan velge selv om man vil ha 50SMS, 150SMS i måneden, 700MB data, la oss si 150 minutter ringetid osv. Det ville vært det klart beste for kundene. Jeg er for eksempel ute etter et abonnement med mye datatrafikk og gjerne litt ringetid og en del SMS, men jeg får ikke tak i det (annet enn iTalk Small/SurfPratM, som gjerne blir for lite)

Lenke til kommentar

@larkus NetCom hadde det i form av MeWe.. Det skulle egentlig være konkurrenten til djuice, men slo aldri ann. MeWe hadde forresten de beste iPhone prisene hittill, synd de døde :/

 

@Mobilen.no kan dere gi dere med skrivefeil snart, er skrivefeil i hver eneste artikkel jeg leser. Hva med å lese gjennom artikkelen et par ganger før den blir lagt ut?

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...