Gå til innhold

Heroes of Newerth - Invitasjonstråd - Nå released


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Huff, å spille HoN med random folk på public dreper spillegleden min inniblandt. Så mye frekke folk og "elitism" skal du virkelig lete lenge etter. I dag har jeg kommet bare på lag med drittfolk, rett og slett. Fyfader jeg blir så sint inniblandt av folk som hele jævla tiden skal absolutt være så mye bedre enn alt annet. Nå skriver jeg ikke et engangstilfelle, men dette har skjedd meg utallige ganger, og hvertfall når du kommer på 1600+ psr. Og det verste er at når jeg møter på disse folka så blir jeg bare ståendes stille og bare svare disse folka, for det irriterer meg noe så grenseløst.

 

Huff nei, beklager for nerdragen. Men noen ganger skjønner jeg virkelig ikke hvorfor folk ikke kan oppføre seg, bare littegrann inniblandt.

Lenke til kommentar

Så spillerne er like uspiselige som før? Samtlige jeg spilte med/mot i lukket beta på en kompis sin konto var grusomme rett og slett fordi personene var frekk ca uansett. Gjorde jeg det dårlig, selv om det var i noob game og jeg ba om hjelp og ikke fikk det: kjeft. Kompis prøvde seg og lå på topp på laget, fikk likevel kjeft.

 

Hadde jeg skulle spilt HoN hadde det måtte blitt blandt venner, men kjenner ikke nok venner som vil utsette seg for dette til at det blir noe av.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...