Gå til innhold

MMO\RPG Tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ja den startet i dag og eg fikk spillt litt før serveren gikk ned. tror det de må jobbe mest med er å gjøre serverne mer stabile og klare for open beta, men av det lille eg fikk spilt så var det faktisk ganske kult.

 

de hadde mange stilige klasser og raser å velge mellom, eller hittil så eg bare 3 av rasene, men du tar poenget. og det virker som det var ganske masse gear i spillet så det blir en del variasjon når man spiller.

 

likte også det at de viste storyen sin litt, selvom du måtte lese en del så viste de det at de hadde en med å vise en kamp mellom 2 skip kor det var en svært monster i midten og litt sånn. også hadde de voice over noen steder som var litt tøft (ikke i questene)

 

men etter du spillte den kule, men korte prologen deres ble du tatt ut til det ordentlige spillet som startet litt pinglete som en del andre spill gjør, drep noen fanger, rotter og slike ting. men for all del var en god sjanse til å lære deg systemet de brukte.

 

når du går opp lvl får du skills og spells automatisk så det er ingenting spesielt du trenger å gjøre der, men du har 2 former for oppgradering du må gjøre manuelt, den første er å sette opp stats pointene dine som egentlig er litt vanskelig å bestemme seg for siden det er så mange av dem, men her gjør spiller noe veldig kult og forteller deg hva du burde fokusere på som din class med å markere det med grønt og du får i tilegg se hva de statset øker på helt konkret så du vet hvor mye bedre du blir i det forskjellige tingene med å øke på dem. den andre formen du har er talents points, dette er litt samme dealen som wow, aoc og de gjør for det går enkelt å greit på å velge et skills/spells du har å gjøre det bedre. så det er ikke nøyaktig som de andre gjør, men litt samme saken.

 

og etter å ha drept noen sewer slugs så fikk eg droppet en uncommon chest som eg synes var veldig gøy for det var en svart frakk som så veldig tøff ut så ble eg skikkelig happy og skulle vise den til kompisen min som var på msn så crashet hele serveren så det var i bunn og grunn litt plagsomt >.<

 

men uansett visst det er noen som har lyst å spille sammen er det bare å si ifra så kan vi få gjort det meste ut av beta'en. eg spiller en imperial orc og har arch type som paladin. navnet husker eg ikke her og no så det kan eg heller kjekke opp i seinere.

 

og for de som lurte så begynte 2 closed beta 1 desember og varer frem til 15 desember og her kan du få key. er rundt 2500 keyer igjen på skrivende stund så ta menst de har ;)http://contest.mmosite.com/giveaway/allods/

 

også spillet skal tydeligvis komme i open beta seinere i år så vi satser no på at det skjer og de til då har fikset server problemene for det var egentlig deres eneste STORE negative side. og husk å roll imperial så vi kan spille sammen ;)

 

og det var alt eg skulle bable om her og no.

Lenke til kommentar

Hehe... blitt til at eg måtte prøve WoW når eg såg mr.T på tven.

Hehe Mohawk Grenades. ^^

 

Men kamp systemet var ikke så sterkt syntes jeg. Litt skuffet, håpet de hadde fikset mer på det. =S

 

Kranic.

Ang. PS3 så er det litt av det samme som jeg sa, at det var opp til spillene om den online biten er bra. LBP funker f.eks bra. Men det er ikke en eneste funsjon på selve PS3en som gjør online noe bra.

 

Men smaken er som baken.

Eg føler meg lite upartisk i dette, så eg syntes det har mye vekt da. Mesteparten av de jeg kjenner er partiske(fanboy) pga. de for de liker kun det de eier.

 

Hehe.. Men det er et valg man må ta selv ang. konsoll.

 

Allods Online høres spennende. Må nok se på det også.

Kan bli gal av alle de kjekke tingene man skal rekke til.

Tror det er lite som er så spennende som å være gamer.

Tenker på en hobby eller underholdnings vis. ;)

Gamers får jo mangen timer, med eventyr og spenning.

Hjerne trim og reaksjons trening er standerd kost. ^^

Men må si at det blir bare mindre og mindre hjerne trim i spill. =S

Lenke til kommentar

haha ja Mr T kan overtale hvem som helst til de rareste ting han :p

og wow har jo ikke akkuratt et veldig spennende kamp system så det er mer for de som liker det klassiske systemet som dette passer for.

 

og eg lagde en tråd på forumet her der eg ville høre meninger fra forskjellige folk om PS3 sin online og eg må si at fleste parten var veldig positive så eg har bestemt meg for å kjøpe ps3, skal faktisk kjøpe den nå etter jobb :D

men i tilegg til det skal eg også gjøre x360 min klar til å brukes online så eg har begge 2 å glede meg med, det blir antagelig å ønske meg slike ting til jul.

så eg gleder meg SYKT til dagen er over og denne dagen har søren gått veldig seint nå. (og det til tross for at eg forsov meg i morges >.<)

 

eg har spillt en del mer på Allods nå og eg må si at det var overaskende bra, likte hvordan folk så ut og generellt alt den hadde. litt dumt var at den ikke hadde en mini map, men skal klare å leve uten den. dette er godt mulig det beste F2P MMO'et eg har spillt så langt. gear og områder så veldig gode ut og.

 

gaming det er en stor glede for meg, både hoppy og interesse messig og for underholdning. og hver gang eg nytt bra spill kommer ut er jo det en stor ny glede og se hva syke ting folk har funnet på og klart å lage gjennom et spill. selvom eg og har merket at en del gode sjangere begynner å forsvinne litt, sånn som hjernetrim, eventyr spill og plattform spill begynner å komme i mindre skala. nå er det stort sett disse håndholde konsollene som har platform spillene som eg synes er litt synd.

Lenke til kommentar

Vil du ikke legge meg til =(

Føler meg glemt. =,(

 

Sitter å laster ned Twelve Sky 2.

Så litt kult ut. Jeg like ninjaer og samurai, så det kan kansje falle i smak.

Er drita lei nesten alle MMO jeg har. Føler det ikke er noe driv i dem. Spillet Runes of Magic idag. Det er det eneste som holder seg litt. Siden man ikke trenger dedikere livet sitt for å levle i spillet. ^^

Men men... De er da gratis... No harm done...

Skulle bare hatt flere folk å spillet DDO med. For det syntes jeg er kult. Men jeg er dritt lei de dungeons som er i mitt level. =(

Savner å springe på åpne landeområder.

 

Time for HOUSE!!!

Endret av MiLLHA1988
Lenke til kommentar

hehe mente seff at eg skulle legge til dere, du er seff med MiLLHA :D

 

og twelve sky 2 så eg litt på, men fanget ikke interessen min sånn med en gang. så litt for grindy ut, men kansje eg bare ikke så godt nok etter på det.

og DDO hadde potensiale, men hele denne instaniseringen gjor det fort litt sånn tomt og aleine synes eg så det gikk eg lei :p

 

house rules the house<3

 

(gratulerer med dagen til meg sjøl :D )

Lenke til kommentar

Kjekk dag? Fått noe spennende? ;)

 

Jeg slite med pwn iphonen min med 3.1.2 uten "tethering".

Så jeg har litt hode susing no ja...

 

Syntes 12sky2 virker spennende utenom det med styrinen, noe som jeg irriterer meg fort over. Men det må neste prøves. Vis ikke så blir det tilbake til RoM.

 

Spillet noe mer på Betaen som det var gang på? Kommer ikke på navnet akuratt nå, men du vet sikkert hva jeg mener. =D

 

Tid for litt MW2. Slenge gjerne noen nytt inn vis dere vet om noe spennende.

Vis ikke 12sky2 blir noge, så kan vel jeg også slenge meg på beta'en som dere er på...

Lenke til kommentar

det ble ikke så veldig mye spilling på den beta'en i det siste nei. for eg var med damen i hele dag, eller til i kveld også ble det MGS4 for å gjøre bursdagen bedre :p

 

har fått masse fint eg, penger og slike flotte ting. er alt eg trenger for bursdags gaven min var jo egentlig PS3 for det var den pengene var til og det synes eg er en genial bursdags presang. elsker deg allerede :D

 

men kan no fortelle at så lang som eg har spillt på beta'en er den fantastisk god, eg likte faktisk denne bedre en runes og magic pågrunn av gear og omgivelser, men er forsatt for tidlig å si om den faktisk er bedre.

 

guild wars 2 har eg faktisk veldig høye forhåpninger om for etter hva de har forklart så blir det veldig bra, det var kun 1 grunn til at eg gikk lei guild wars 1 ganske fort og det var pågrunn av dette instance systemet hvor man ikke kunne se andre spillere utenfor byene, men guild wars 2 får jo ikke dette systemet så det tror eg blir veldig bra. eg skal garantert kjøpe det :D

Lenke til kommentar

Ja siden det er gratis å spille så er det vært pengene.

Bommer du så gjør det ikke det så mye siden guildwars har vist seg å være billig å kjøpe.

Kjekt å se at det er flere som går denne veien med spillene sine, slik at man spille gratis på dem, i det minste litt. ^^

 

Gleder meg også til GW2 og håper det blir så bra som det virker. Skulle likt å sett battle typen de velger til dette spillet. Kansje noe slik som det gamle, noe som er oftes tryggest. Får vel bare se.

 

Kranic.

Bra å høre at det ble kos. Glad på dine veigner. ;)

Lenke til kommentar

veldig sant, kjenner en de andre som skal spille GW2 så då blir det nok GW2 og TSW eg kommer til å spille :p

 

tror nok kamp stilen blir ganske likt 1eren, kansje litt mer visuelt tøffere då. men basisen er nok den klassiske, men synes den klassiske som oftest funger bra eg.

 

og takkar veldig mye MiLLHA^^

Lenke til kommentar

GW2 kamp systemet er nok som du sier ganske classic. Håpte bare på noen nye triks. Kunne f.eks. hatt litt timing inn i bilde. Slik at det ikke blir button smashing. ^^

 

PS: kjekt å lese at det er god gang på Mirrors Edge 2.

Eneren er en av min FAV spill. Trenger jo ikke skyte å drepe vis man er lett på foten ;)

Endret av MiLLHA1988
Lenke til kommentar

ja det kan jo godt hende de blander inn noen lure triks i spillet for å få combaten til å føles mer engasjerende, men har ikke lest om noe av det så langt.

 

mirrors edge har eg faktisk aldri rundet. hadde det på xbox, men endte med å bytte det med prince of persia, men var absolutt et kult og unikt spill :p

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...