Gå til innhold

ArmA II skjøvet fram


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er begrenset hvor mye bugs man faktisk får fikset i løpet av noen få uker, men er jo tydelig at de mener at de er kvitt showstoppere når de flytter frem dato.

 

Er bare å stålsette seg for at det faktisk er masse bugs som først kommer til overflaten når programvaren blir tatt i bruk av en mengde forskjellige oppsett av brukere og utstyr, men vi får bare håpe at Bohemia har satt av masse ressurser på å få Arma2 helt perfekt, heller enn å fokusere altfor mye på neste utgivelse akkurat nå.

 

Da Arma kom ut var jo ikke dette saken, da jobbet de jo parallellt med Arma2 under jobbnavnet Game2, altså den ekte etterfølgeren til OPF1.

Lenke til kommentar

Jeg synes de har vært flinke til å patche Arma 1. Nå, to år senere og versjon 1.16, er spillet helt annerledes enn det var da det ble sluppet. Det er nå slik det skulle ha vært ved release. Men håper vi slipper å se to år med patching for å få se ett brukbart Arma 2.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Spillet er vel faktisk sluppet i tyskland nå. Kommer ikke på steam før helt i slutten av måneden, og det ser jo uansett ut som om det er rimelig mye bugs ute og går.

 

På denne videoen her ser det ut som 8 gig går helt fint:

 

Endret av ghad
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...