Gå til innhold

Microsofts rosa Iphone-rival


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Har meget store tvil om at Microsoft vil klare å konkurrere med de andre velkjente mobilprodusentene. De har tross alt ikke verdens beste rykte når det gjelder nye duppeditter. Xbox 360 var plaget av store feilproduksjonsprosenter og Zune var vel ikke akkurat det jeg vil kalle en suksess. Tror kanskje at Microsoft først burde få styr på softwareutviklingen sin før de begir seg ut på enda et eventyr.

Lenke til kommentar

Microsoft har en meget respektabel andel av smarttelefon markedet med Windows Mobile og burde fortsette å utvikle det fremfor å begi seg ut på enda en hardware plattform. De burde heller integrere Zune og en light versjon av Xbox inn i fremtidige Windows Mobile plattformer og gjøre de så perfekte som mulig. De har mer enn nok med å prøve å ta til seg noen prosent av MP3 markedet fra Apple, om de ikke skal begynne å konkurrere med Samsung, Sony Ericsson og Nokia attpåtil.

Lenke til kommentar

Zune floppet vel ganske kraftig, så det er vel muligens på tide å tenke i nye baner. De har en stor andel av smart-telefonmarkedet allerede på grunn av software i mange forskjellige modeller og merker. At de forsøker med en egen mobilmodell i tillegg, er vel bare naturlig. Hvis ikke de kan lykkes på markedet for MP3-spillere, er det nok lurt å fortsette i mobilmarkedet, hvor de allerede har en sterk posisjon.

Lenke til kommentar

Windows og Windows Mobile er da allerede så veletablert software at de skulle være godt sikret på det området. Jeg mener det er ganske naturlig å utvide horisonten sin en smule, særlig tatt i betraktning hvor stort Microsoft er. Apple klarte seg fint med å lansere iPhone. Dette gjorde de etter at de hadde vært dominerende på MP3 spiller-markedet en stund. Microsoft har kanskje ikke samme dominans på enkelte områder, men det er vel trygt å si at det finnes en god del Windows operativsystemer installert rundt omkring i verden, både på PC-er og mobiltelefoner.

Lenke til kommentar

Ja, det er trygt å si, men hvorfor begynne med hardware når du allikevel må skrive programvare som må fungere over tusenvis av forskjellige hardware kombinasjoner? HTC, Samsung, Palm (face^^) og LG er bare eksempler på enheter og selvskaper som hadde tatt en telefon av merket Microsoft som en ekstra byrde og konkurrent. Tror MS gjør smart i å holde seg til programvare, og bare programvare, på telefonmarkedet, med mindre det kommer en Zune telefon eller bærbar Xbox med støtte for GSM/3G nettet.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...