Gå til innhold

Demigod - Generell diskusjon og informasjon


Anbefalte innlegg

Skjønner hva du mener :) Jeg er ganske flink til å kjøpe scroll of teleportation så har jeg favor item med teleport :p Men de går vel egentlig ganske slow ja ;P

 

Offtopic:

Jeg har hørt at han som lagde DotA holder på med et spill? Og League of Legends er et spill som kommer til å bli likt DotA, kanskje samme spillet :p ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg laget en tråd om spillet, om du har noen spørsmål har jeg det meste av informasjon som er og oppdrive.

Jeg ble invitert inn i betaen, men måtte signere en NDA(Non Disclosure Agreement) for å få lov til å spille, jeg brøt denne en gang ved et uhell(feil IRCkanal) og lever på tynn is, men mo du lurer på noe så kan du enten spørre i tråden jeg lagde eller komme på IRC #leagueoflegends @quakenet

Lenke til kommentar

Multiplayer begynner å nærme seg et nivå som gjør at man kan spille dette nå. Hva gameplay angår så kan jeg være enig at det går litt tregt. Dota fanatikere (er selv en av disse) vil nesten garantert bli skuffet dersom de går inn med et tankesett om at gameplayet er identisk med dota, man spiller det ganske forskjellig og dybden ligger et helt annet sted. Vent gjerne litt til, spillet vil få mye polish (som trengs) fremover, men dersom man er interessert anbefales dette sterkt (bare ikke tro at du får dota 2, da kan man vente på lol).

Lenke til kommentar
(bare ikke tro at du får dota 2, da kan man vente på lol).

 

Trenger ikke vente:)

I has betaz.

 

Uansett, jeg synes ikke spillet er verd det siden de slapp spillet uten nok innold og uten en fungerende nettkode.

Spillet er kjedelig og har i min mening veldig liten dybde, had ingen annen strategi en flagg og har elendige RTS-kontroller.

Lenke til kommentar

Kjøpte spillet da det kom ut. Lasta det rett ned fra Impulse og distribusjonen funka utmerket. Spilte i 2 dager og har siden ikke rørt det. Mange grunner til dette.

 

- Det ble lansert alt for tidlig. BFG (Broken F..... Game).

- Peer-to-peer networking er et bra konsept i en utopisk verden. Men...

- Gameplay er ikke i nærheten av DOTA i min mening. Dette kommer kanskje etterhvert. Om man har noenlunde fornuftig kontroll på slike spill, så har man sett ALT i løpet av et par dager, siden det bare er 8 helter å velge mellom.

 

Om DOTA aldri hadde eksistert så hadde dette vært et bra spill, men for meg er det tydelig at dette er en "cash-cow". Altså man forsøker å tjene penger på et "stjålet" konsept med minimalt med arbeid. Som et indie-game, eller mod (som DOTA), er det helt greit, men jeg forventa mye, mye mer fra GPG/Stardock.

 

Matchmaking med mer boter enn spillere er tragisk (5on5 match med 3 boter pr lag f.eks). En stor-turnering (Pantheon) som ikke har mål og mening i det hele tatt. Man har ingen motivasjon for å spille det annet enn "Favor Points", et slags belønningsystem som ikke funket i det hele tatt da jeg testa.

 

Terningkast: 3

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
  • 3 uker senere...

Sikkert sakt mange ganger allerede, men.. sant nok er idéen bak Demigod å lage DotA på nytt, men utførelsen ligner ikke, annet enn at det er to sider som prøver å ødelegge den andre ved hjelp av allied creeps og selv er spillerne heroes - altså RTS/RPG.

 

Demigod er et fryktelig tregt spill, med meget lite innhold og mening. P2P serverer bunnen av brønnen. Matchene blir langtrekte, og når man går over fra Lv19 til Lv20 forandrer alt seg for da blir man tre-fire ganger så sterk. Kanskje det eneste spillet jeg har, som jeg angrer på å ha kjøpt selv om jeg fikk det for 250 spenn. Ville sansynligvis ikke tatt imot hvis du heiv det etter meg, vel å merke etter å ha prøvd det i noen dager (mot elendige bots siden jeg ikke kan spille P2P).

 

Skal man ha noe som ligner på DotA så gå for Heroes of Newerth (som nærmest er en kopi, med visse balanserende tiltak og nytt innhold som styrker oplevelsen for folk som kjenner DotA heroesene ut og inn) eller eventuelt League of Legends - har ikke prøvd det, men det er jo laget av bl.a. Guinsoo så da er det helt klart håp.

 

er dere dårlig i hodet eller?

 

kjøp boots of speed eller den favor item som gir deg speed boost, DOTA var altfor stort, hvem orker å spille 4-8 timer for å bli ferdig? :S

 

DotA tar 30-90min per match. Demigod tar fler timer per match. Hva snakker du om?

Lenke til kommentar

Closed beta på Heroes of Newerth, ja. Hva har det å si på mitt argument rettet mot Demigod med grunnlag i DotA som jeg har spillt i flere år?

 

Har ikke prøvd online, fordi det er umulig å spille online med P2P. Dessuten for man full oversikt over innhold via SP, og 8 Demigods er ikke akkurat imponerende. Dessuten går det treigt, tviler sterkt på at det er mulig å øke game speed i online hvis det ikke går i SP. Hva har jeg sagt som ikke kan støttes av at jeg har spilt SP og ikke online?

Lenke til kommentar
Closed beta på Heroes of Newerth, ja. Hva har det å si på mitt argument rettet mot Demigod med grunnlag i DotA som jeg har spillt i flere år?

 

Har ikke prøvd online, fordi det er umulig å spille online med P2P. Dessuten for man full oversikt over innhold via SP, og 8 Demigods er ikke akkurat imponerende. Dessuten går det treigt, tviler sterkt på at det er mulig å øke game speed i online hvis det ikke går i SP. Hva har jeg sagt som ikke kan støttes av at jeg har spilt SP og ikke online?

Selv om Demigod kan sies og være en kopi av DotA blir det feil å sammenligne dem direkte. Selv om CS nå er moderen av alle online FPS så sammenlignes ikke ALLE FPS spill opp mot CS.

 

På samme måte så har jo Demigod en litt annen nisje innen "DotA" sjangeren (har ikke fått et eget navn enda), mindre kompleksitet, bedre grafikk og lett tilgjengelighet for de som ikke er keen på å høre whinet til communityet, jepp både DotA og HoN har ett community som rett og slett er jævlig elitistisk (ikke engang PRØV å bortforklare den der, med den overlegne holdningen i den forrige posten din har du jo allerede bekreftet hva jeg sier, du veit og veit, uten og i det hele tatt ha spilt spillet online i sitt rette element).

 

Kan forsåvidt utdype mer om du ønsker.

Lenke til kommentar

Hvis det er mulig å øke game speed i online games, ser jeg gjerne et klipp hvor noen har satt den på topp. Da kan det jo hende det faktisk blir litt fart i det, men alt jeg har hørt er at det går tregt "men du blir vant til det", og "kjøp items som øker speed" - selv med boots of speed, favour item med speed boost og jammen tror jeg at jeg fikset noe mer også som ga speed, men mulig det ikke stacker, og det gik fortsatt ufattelig treigt, hadde det ikke vært for FPSn hadde jeg trodd jeg hadde kraftig lag.. men som sagt, hvis et klipp med full game speed. Jeg har tross alt spillet, og hvis de skulle finne ut at P2P er håpløst på et tidspunkt, så kanskje jeg får litt ny interesse.

 

Uansett, helt enig i at man ikke alltid kan sammenligne med 'starten' av sjangeren, nå er jo ikke DotA den første i denne sjangeren, bare den største og sannsynligvis best balanserte. Men, når de første opplysningene kom om spillet, så ga utgiver selv inntrykk av at det var DotA inspirert og de regnet med å trekke DotA spillere samt nye, uvitende gamere til sitt spill. Jeg kjenner ingen som har erfaring med DotA som liker Demigod, derimot en hel haug med folk som hater DotA som elsker Demigod. Demigod er et nybegynnerspill, ikke noe galt i det, men det er ikke innholdsrikt nok for et fullt spill.

 

Som sagt, det eneste som er likt i DotA og Demigod er sjangeren, akkuratt som Unreal Tournament er samme sjanger som Army of Two. Så det jeg vil frem til er at Demigod egentlig ikke har noe med DotA å gjøre.

Lenke til kommentar

Demigod har ikke noe spesielt bedre community enn andre spill i genren, de har bare langt færre spillere. Likevel har de klart å få en av lead produsere/community reps til å slutte å poste på de offisielle forumene. Dota og lignene spill har en ekstremt teambasert stil der en person som spiller på feil nivå vil ødelegge for ni andre, og jo flere som spiller jo verre vil communitiet fortone seg. Det er likevel ganske oppskrytt, er bare det at de virkelig håpløse personene lager så mye ut av seg at alle andre drukner i støyen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...