Gå til innhold

Gamer.no: Hva er egentlig galt med tråder bestående kun av tittelen på spillet?


Anbefalte innlegg

Har i den senere tid lagt merke til at det er fler tråder som har fått påpakning om å få en mer beskrivende tittel - emner som for eksempel "X-Men Origins: Wolverine".

 

Hva er galt med en slik tittel? Man forstår jo hvilket spill det er snakk om, og den levner jo ingen tvil om hva det er man snakker om i en slik tråd.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Man vet rett og slett ikke om trådstarter vil ha hjelp til et spørsmål, om h*n vil ha en generell preiketråd om spillet eller om h*n leter etter noen å spille med. Se for deg at tre stykker trenger svar på forskjellige ting. Den ene vil gjerne spille med noen, den andre vil ha svar på hvorfor saven hans ble borte og den tredje vil bare snakke om spillets multiplayer. Da nytter det ikke med tre tråder med kun spillets tittel i emnetittelen.

Lenke til kommentar

Det er tvil om hva det er snakk om i en tråd som heter "X-Men Origins: Wolverine". Som Lakus sier, er det mye forskjellig man kan lage tråder om om ett enkelt spill. En emnetittel skal være beskrivende for trådens innhold. En emnetittel som kun består av navnet på et spill, beskriver ikke hva trådstarteren ønsker, eller hva tråden handler om.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...