Gå til innhold

Dragon Age


Anbefalte innlegg

Jeg vurderer å bytte CODMW2 mot dette spillet, burde jeg det? Ser veldig bra ut siden jeg er RPG-fan :)

 

Ja, men nei.

 

En blir jo aldri ferdig med CoD:MW2. Det er jo timesvis med underholdning i multiplayerdelen! Dragon Age er uansett verdt pengene enten du kjøper det til PS3 eller Xbox 360. Har det selv til 360 :rolleyes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøpte MW2 og DA:O ca. samtidig, spite igjennom 1-playerdelen på MW2 og la det på hylla. 5,5 timer, så var det slutt. Etter det må man leke med minigames eller multiplayer. På DA:O har jeg klokka inn godt over 70 timer nå, og er ikke i nærheten av noe jeg vil kalle "ferdig". Er på min andre karakter, og koser meg verre. Genialt mye morro for pengene :) (kikker til og med litt på Mass Effect 1 på si')

 

MW2 er egentlig et spill for å spille mot andre folk, med en liten 1-spillerdel som bonus. Dragon Age er et rent énplayerRPG. Sånn sett kan du egentlig ikke sammenligne dem i det hele tatt, men hvis du på liv og død må hadde jeg gått for Dragon Age når som helst, med mindre du vil skyte på andre folk.

Lenke til kommentar

Spørs hvor mye man velger å spille ut spillet.

 

Dragon Age tar gjerne lengre tid fordi det er en mye større historiedel med dialoger, forskjelligr quester osv. osv., mens Cod:MW2 er et skytespill hvor det fokuseres mest på å lage et fantatisk godt gameplay enn historie.

 

Det jeg mener å si er at det er gjerne det å oppleve, utforske og spille historien i spillet som tar lang tid. Dragon Age er jo et RPG spill, CoD:MW2 er et skytespill... å sammenligne spilletid blir ikke riktig mener jeg.

Lenke til kommentar

Ville prioritert opplevelsen og interessen mer enn spilletid, siden det er ofte slik at RPGer har størst spilletid.

 

Dragon Age: Origins er et fantatisk godt RPG-spill, uten tvil, og det er ikke bare spilltidfaktoren som gjør det. Ja, utforsker man alt så går det mange timer, men jeg vil si at det er mer den måten spillet tok tak i meg å dro meg inn i fortellingen som gjorde spillet så bra for meg.

 

Har foreløpig ikke spilt Cod:MW2, så hvordan det spillet vil virke på meg vet jeg ikke. Men griper det tak i meg like mye som Dragon Age, syns jeg ikke at det er mye mindre spilletid vil ha så mye å si.

Lenke til kommentar

Spørs hvilken underholdning da. Ja, begge er spill, men to veldig forskjellige spill.

 

Å de som gjør alt som overhodet er mulig i CoD:MW2 får gjerne mer spilletid en 6 timer, problemet er bare at det ikke ligger noe mer bak enn at det er en acheivement.

Dragon Age har også acheivement, men for å oppnå dem må du gjerne gjennom en serie med oppdrag og konflikter som kan være underholdende.

Lenke til kommentar

Må bare lufte min opplevelse ang DAO(i ren glede). Fy f#¤& dette var saker :whistle: bioware kan sakene sine må jeg si! har flere punker der ting kunne vært gjort bedre men alt i alt så er dette helt konge.. Lenge siden jeg satt igjen med en sikkelig god følelse av å ha brukt pengene på et bra produkt som blir å underholde i lang til framover :D til det over i tråden: modern warfare 2 rocker det og \o/ vanskelige valg framfor skjermen hver dag :huh:

 

Satch out

Lenke til kommentar

Helt enig med deg Satchrat, spillet gir deg en ekstrem god følelse fra begynnelse til slutt.

Dette spillet er noe for seg selv, det er noe som blir husket fra utgivelsesdatoen å flere år framover.

 

Vi får bare håpe å be om mye godiser som DLC framover, og om noen år: Dragon Age 2 :)

 

Hva syns du var noe av det beste Satchrat?

(Husk å sette spoiler hvis du avslører noe av historien)

Endret av Nesumar
Lenke til kommentar

Funker nok sikkert det også, men jeg anbefaler det stikk motsatte, nesten hver eneste kamp jeg kom over i spillet hadde ett sted på kartet hvor man kunne gjømme gruppen sin og tvinge fienden til å komme til deg istedet. Man får flere fordeler ved at man får samlet opp store grupper slik at man kan bruke AoE skade eller AoE CC på dem istedenfor å løpe lange avstander fra fiende til fiende slik man må når man tar bueskyttere på den måten du beskriver.

 

Feiende flott illustrasjon:

23363510.jpg

Jojo, men tenkte på en "åpen slette"... Bakgatene, der står du i hvertfall i en av kampene helt omringet, da funker det ikke å gjemme seg (du kan sikkert løpe rundt det ene hjørnet, men gidda ikke å teste selv, hadde aldri problemer de encounterne). Tror det er denne han har kommet til? Om ikke er jo slageren å trappe chokepoint for så å stille seg rundt hjørnet som du beskriver.

Lenke til kommentar

Takker for alle svarene, er taktikken som så Onkel så vakkert har illustrert :p jeg har brukt. Men i bakgatene er det ikke så lett å gjøre den effektiv. Men Tror nok jeg må sette meg bedre inn i de forskjellige egenskapene til charecterene mine, å hvilke comboer som vil være bra å bruke. Er nok der jeg har mest å hente tenker jeg.

 

Hva med tactics menyen? Er det noe dere bruker aktivt, eller detaljstyrer dere alle kamper?

 

COD:MW2 vs DA :

Jeg deler min PC tid mellom disse nå, å er vanskelig å veie de opp mot hverandre. MW er 100% action å man blir "sliten" etter en time eller to. Mens DA er mer kos. Kanne med kaffe, litt munngodt å bare sitte å kose seg :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...