Gå til innhold

Dragon Age


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen, ny her på forumet. Det jeg lurer på er om spillet vil kjøre greit på min bærbare :

 

Acer Aspire 6935G

Cpu : Intel Core duo p 7450 @ 2,13 ghz

Ram : 4 Gb

Grafikk : Nvidia Geforce 9600 M GT, 1024 MB dedikert videominne

 

eller om jeg må gå for 360 versjonen.

Ser ut som om du er godt innenfor minstekravet. Bedre skjermkort enn anbefalt, bittelitt svakere prosessor enn anbefalt. Tror det vil fungere helt fint på PC hos deg. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg venter på at steam skal aktivere spillet, men har også testa spillet på min maskin allerede og kan si at det går veldig flott på High og textures på maks :) (Core2duo 2Ghz, 3GB minne og 9600m GT)

 

Så bare å kjøpe spillet bad_l, burde ikke være det som stopper deg ;)

 

Genialt, da går jeg for pc versjonen. Takk for svar :

Lenke til kommentar

Alt går i mot meg denne uken. Har ventet 5 år på dette spillet, og folk som knapt har hørt om det før for noen dager siden får det før meg. Jeg er den eneste av 6 som må stå opp om morgenen grunnet svineinfluensa. Jeg skulle ha studiedag på fredag men den ble avlyst fordi noen "medelever" ville ha en 15min prøve. Matte eksamen i R1 som privatist om 2 uker, diverse prosjekter om norsk kunst og historie etcetc, helvete.

Lenke til kommentar

Du er ikke den eneste Joakim. Blir også litt irritert når jeg ser at folk som har bestilt fra Gamezone etter meg har fått spillet tilsendt, mens mitt fortsatt står på plukkliste.

Men det gjør ikke så mye forskjell for meg egentlig. Spillet blir tilsendt mine foreldre som så må sende det til meg, så uansett får jeg det ikke før over helgen (vet det høres rart ut, ikke spør :p )

Har heldigvis ikke gledet meg til dette spillet så lenge, men etter å ha lest Gamers anmeldelse kribler det litt etter å spille. Må få fullført Risen først da så jeg har nok å gjøre (og eksamener må jeg jo også lese til).

Lenke til kommentar

Joakim: Tror nok det er det samme som med PC utgaven fra absoluttspill... Legger ved hele mailen, sikkert noen som er interessert;)

 

 

Hei. Det har dessverre oppstått en forsinkelse av \"Dragon Age: Origins Collectors Edition\" leveransen fra Electronic Arts til vår leverandør. Leverandøren vår har informert oss om at de har fått spillet inn på lager nå og sender det ut til oss idag. Går alt som forventet regner vi med å få sendt det ut på torsdag. Vi beklager dette på det sterkeste, men dessverre er dette ikke noe vi har kontroll over. Denne forsinkelsen gjelder alle spillbutikker i Norge. Vi vil sende ut spillet så fort vi får det inn til oss og vil gjøre vårt beste for at du får spillet så fort som mulig. Med vennlig Hilsen Absoluttspill.no

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...