Gå til innhold

Dragon Age


Anbefalte innlegg

Ser ikke ut som at gamezone leverer CE før den 06.11. Er det det står når jeg logger inn. Så spørs det om hvor stor pakken er og om den da havner i postkassen eller på postkontoret. Regner ikke med å ha den før 08. ivertfall :(

Vi får sette oss i et mørkt hjørne, krysse fingrene og vente da.

 

EDit: Må vel nesten bli den 9., da den 8. er på en søndag.

 

Hvis 8. er på søndag tror jeg ikke den kommer før tirdag den 10 hos meg ivertfall. Får veldig sjelden vanlig post på en mandag. Kun reklame. Men vi får bare vente og se, er verdt ventetiden uansett :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-127711

Er spillet ute i butikkene nå? Har ikke sett en shit av dette, men regner med at det er noe av det samme som Mass Effect, bare at det er helt anderledes. Siden jeg skal til butikken og har masse cash så hadde det vært fint med et flunkende nytt spill.

Lenke til kommentar

Kommer 5. november til PC og 360, 15 dager senere til PS3, om jeg ikke husker helt feil.

 

Tviler på at dette blir noe prioritert anskaffelse med det første; regner med at jeg gjør meg ferdig med Borderlands først. Og apropos Borderlands: Noen som har peil på hvor lang main storyen er, og hvor mange lvler det er?

Lenke til kommentar

Leste anmeldelsen ja. Bra skrevet. Rollespill generelt har jeg spilt før, men hvilke spill kan sammenlignes med Dragon Age?

 

 

Refererte til at 360 versjonen fikk merkbart dårligere karakter, med andre ord: PC all the way ;)

 

Æsj. Jeg har ikke spilt Baldur's Gate II. <_< :whistle:

Jeg får bare vente da...

 

Ikke våg deg på å spille Baldurs Gate 2 uten å spille eneren først! Essensielt! Spillet har merket tidens tann med tanke på grafikk, men det er innholdet som teller, right? ;)

Lenke til kommentar

Satt og så på gameplay fra xbox, å de brukte fugleperspektiv.

Men om det ikke kommer på siste utgave så gjør det lite. Jeg skal spille det som et action spill. Ang. det med valget mellom PC og konsoll, så kan jeg grunner for og imot... Men det endre med hva man fortrekker. Jeg kjøpte xbox version, siden PC spill blir ikke spillet gjennom slik som de på konsoll. Pluss der er mangen grunner. Ser for eks. nesten alle kompiser jeg har, velger heller å kjøpe en konsol for 1700kr enn 10.000kr for en PC. Å se er det letter å mestre konsoll. Ingen installasjon eller problemer med at ting ikke funker. Men selv syntes jeg ikke noe av dette er et problem. Hadde nok likt mus og tastatur selv, siden det er nr.1 i spilling.

 

BTW. igår fikk jeg melding på at Dragon Age var på vei... Gode dager.

Men jeg ble ikke ferdig med GTA ep.2 =S Tror heller ikke at jeg er ferdig til imårren. ^^

Lenke til kommentar

Sweeeet! :D

Endelig kom Gametrailer med Review'en ^^ finnes ikke bedre Video Review IMO :)

 

Men med det å sammenligne Dragon Age med WoW er litt dumt xD WoW har ikke noe av det taktiske som Dragon Age har, det eneste jeg tror det kan sammenlignes med er selve magi baren eller ability baren som man har nederst på skjermen. Men nå hadde jo andre spill det før WoW også da, sånn som baldurs gate hadde vel noe litt lignende?

 

Men noe jeg syns er litt stilig er at man kan sammenligne det litt med Ringenes hærre :) ikke som spillmessig men med tanke på verden og historie.

Darkspawn som kommer opp av bakken og terroriserer landsfolk minner meg om Urukhaier som blir funnet i bakken og sendt ut for å ta landsfolk x)

også det med alver og dverger, men det er vel noe som går igjen i de fleste sånne spill x)

 

Gleder meg noe veldig :D :rolleyes:

Bare 2 dager til ^^

 

Lurer på om de kommer til å lage noe stor tillegspakke en gang, ett nytt kart osv x)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...