Gå til innhold

Anmeldelse: The Path


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Virker absolutt som et spennende spill, synd jeg ikke har noen fornuftig maskin å spille det på. Dette var til PC vel? Og, stor respekt for fraværet av tallkarakter! Hadde jeg fått det som jeg ville, ville hele karaktersystemet i spillanmelderbransjen blitt avskaffet på dagen. Det burde komme frem ut ifra teksten i anmeldelsen om spillet er noe man kunne tenke seg å prøve, ikke på grunn av et generisk tall på bunnen av siden. Jeg har en mistanke om at alt for mange bare leser tallet og ikke anmeldelsen. I tillegg kunne vi slippe den evige diskusjonen om hvorfor Killzone 2 ikke fikk samme karakter som Gears of War 2, eller hvorfor ikke Metal Gear 4 fikk 10/10 100% best story evarrrr! For ikke å snakke om de stakkars anmeldelerene som ikke ga Halo 3 gudestatus.

Lenke til kommentar

Vil ikke påstå at jeg "Fråder rundt munnen i raseri" angående the path, men det er vel omtrent det mest meningsløse og kjedelige spillet jeg har spilt siden "The Graveyard" av samme utviklere, og å selge dette på steam som et grøsserspill er mer enn litt misledende, ettersom det på det aller beste er et vagt fungerende konseptspill.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+8974asdfnb

Har lyst til å prøve dette, ja :)

Men så begynner PCen min å dra litt på årene, og hvor jeg skal få penger til en ny fra kan ikke jeg skjønne :/

Super anmeldelse også, men jeg lurte bare på en ting: Du skriver at "Problemet er bare at når du kommer frem etter å ha fulgt stien, får du beskjed om at du har tapt," og "møtet med ulven betyr døden for jenta du styrer, og dermed også suksess i spillet," men er det mulig eller i det hele tatt meningen å vinne eller overleve på noen måte, eller handler det bare om å utforske til du til slutt dør eller kommer fram til huset?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...