Gå til innhold

[innlegg.no] Serieprat


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ettersom de to siste sesongen har blitt sendt rundt sommertider, kommer den nok til sommeren igjen. Noe som virker altfor lenge til. Forresten er det noen andre som har begynt på bøkene (The Southern Vampire Mysteries) serien er basert på? har akkurat lest ferdig den første boken selv, og synest den var ganske grei.

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

Eneste som frustrerte meg litt var at Tara ikke var med. Hva da er vitsen med å introduserer en så irriterende karakter i serien hvis hun ikke er med i bøkene? Har forsåvidt fått med meg at hun dukker opp en gang senere, men likevel!
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-127711

Jeg synes Tara er ganske så kul jeg.

 

Eneset jeg synes er teit er det "uuu jeg har en demon inne i meg"-plottet, både med hun og moren.

 

Endret av Bruker-127711
Lenke til kommentar

Synes bare det er ganske frustrerende at de gir henne en storyline som tar helt avstand fra boken, samtidig som de gir karakteren en mye større rolle enn det hun opprinnelig hadde. Hun var forsåvid ikke like irriterende gjennom andre sesongen thought.

Endret av Ehtram
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hele ni månder til neste episode av Dexter, neeeeeeeeeeeeiiii! jeg vil ha mer, nå. :cry:

 

Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

Dette var virkelig en fin avslutning på en ellers ganske så vinglete Dexter sesong. Jeg fikk virkelig Dexter feelingen, og koste meg skikkelig. De siste 10 minuttene derimot satt jeg (som forventet) å ventet på at noe skulle skje. Funderte på om noen kom til å dø, hvem det var, eller om noen hadde funnet ut hva han hadde gjort. Og hva hadde hent, jo. Rita var død. Imponerende hvordan manusforfatterene atter en gang klarer å ta slike risker (tenker på Doukes, sesong 2) og det funker. Gleder meg som en unge til å se hvordan Dexter må "takle" Ritas død med tanke på å forklare det, og ungene. Har på følelsen av at Aster og Cody kommer til å havne hos beste foreldrene, siden vi ble introdusert for dem denne episoden, eller kanskje det blir en "rettsligvri".
Lenke til kommentar

Så ferdig Prison Break her om dagen, syns de siste 4-5 episodene var skikkelig skuffende. Selve slutten likte jeg dog.

 

Er begynt på The Wire nå. Litt treg start, men regner med at det tar seg opp :D

i The Wire (sesong 1)er det ikke akkurat så mye action kanskje(mye mer i ses.2 f.eks.),men når man blir kjent med skuespillerne og storyen blir det bare bedre og bedre utover.Skikkelig bra skuespiller prestasjoner og meget troverdig det som skjer.Det er en serie som er verdt å se alt av,har t.o.m sesong 5 selv,og tror det er planlagt 7 sesonger totalt.Det er samme folkene som har laget Sopranos som står bak the Wire.Liker du litt mer action vil jeg anbefale the Shield og the Unit.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...