Gå til innhold

PSP push interessant?


tidus2k4

Anbefalte innlegg

Nå som Sony ser ut til å ha startet et nytt spill push mot psp igjen og vi har fått annonsert at blant annet resistance retribution, motorstorm arctic rift, persona psp remake, assassins creed, rock band og little big planet er på vei lurer jeg på om det er flere enn meg som har dratt psp'en opp igjen fra skuffen og bestemt seg for å støtte dette?

 

Når jeg så at Resistance retribution var i salg hos play.com for den latterlige prisen av £17.99 levert på døren ble det lett "løp og kjøp" for meg.

 

Flere som har våknet fra psp dvalen og bestemt seg for å støtte sony's push ved å kjøpe noen av disse titlene?

 

Forøvrig skulle jeg gjerne også sett en ikke hackbar psp versjon som gjør at folk må begynne å kjøpe spill til den gode håndholdte. Kanksje tredjepartsutviklerne da vil slenge seg med på bølgen igjen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, det er veldig interessant. Har ikke spillt på PSPen min på mange måneder nå. Har ikke vært noen interessange spill jeg har sett, men nå begynner det så smått å bli bedre. Sitter akkurat å vurderer å legge inn en ordre på Resistance: Retribution på play. Var jo såpass billig uansett, og det har fått bra omtaler ser det ut som. Vet ivertfall at Motorstorm: Arctic Edge skal jeg ha meg :)

Lenke til kommentar
Fikk meg PS:P til PSP'n

 

Hva er det for noe?

 

Sitter akkurat å vurderer å legge inn en ordre på Resistance: Retribution på play. Var jo såpass billig uansett

 

Var nettop det jeg også tenkte, så slo jeg til. Hvis dette er prisen de nye spillene legger seg på så tror og håper jeg psp spill salgstallene fort kan bli veldig styrket.

Lenke til kommentar

Syns det er et veldig spennende push akkurat nå. Har ikke spilt på min psp i evigheter, tenkte å plukke opp Chains of olympus idag ihvertfall. Skammer meg over ikke ha spilt det enda. Ser meget frem til little big planet, tror det kan bli vilt på den lille håndholdte herligheten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...