Gå til innhold

Mafia II - Generell Informasjon og Diskusjon


Anbefalte innlegg

Noen som vil gi noen kommentarer angående Jimmy's Vendetta (Den nyeste DLC-en?) og om det er verdt å kjøpe? Vurderer selv...

Verdt å kjøpe? Vanskelig å si. Jeg betalte € 7,99 på Steam og synes det var så lite penger at det ikke var verdt å tenke på, men om denne pakken var inkludert i spillet og at prisen da i utgangspunktet var € 7,99 høyere enn den er for bare Mafia II, da hadde jeg sannsynligvis stått over (dersom jeg hadde visst hvor kort og linært Mafia II var).

 

Uansett, man får tilgang på noen ekstra biler og man har endelig integrert free roam med mulighet for å lagre. Alt dette er jo fint og man får noen timer underholdning for de 60-65 kronene man betaler.

 

Jeg legger resten i spoiler selv om det er svært lite som faktisk blir spoilet her.

 

 

 

Oppdragene man utfører er ofte for enkle eller for teite. Biltyveriene er nesten alltid for enkle. Som regel så står bilen like ved der oppdraget starter, og alt du skal gjøre er å kjøre den til en garasje. Du har sjeldent purken etter deg og det er sjeldent noen som forsøker å stoppe deg. Det er i spillet lagt opp til at du skal prøve flere ganger på disse oppdragene for å få en best mulig score i Hall Of Fame, men dette har jeg stått glatt over. Kunne de ikke heller ha vært litt kreativ og gitt spilleren et bilde av en bil, så må han kjøre rundt og finne en slik på gata? Det hadde kanskje blitt frustrerende i lengden, men ett eller to slike oppdrag hadde ikke gjort noe.

 

Et eksempel på et teit oppdrag er når du skal beskytte en fyr fra å bli skutt av mafiaen. Det kommer bølge på bølge av folk som du må plaffe ned. Hvilken mafiaboss er det virkelig som beordrer et drap på en fyr og sender en hel armada for å ta ham?

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvor langt er Jimmy's Vendetta?

Jeg brukte ca 11 timer på Mafa II og ca 6 timer på Jimmy's Vendetta. Altså ca halvparten av lengden til hovedspillet, men jeg vil påstå at JV har et langt større potensiale for videre spilling etter at du har fullført alle oppdragene. Dette pga free roam samt at du kan konkurrere med deg selv og med andre på High Score-listen om å få best mulig score på oppdragene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...