Gå til innhold

Spennende nytt fra TrackMania-skaper


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nadeo er uten tvil en likandes utvikler ja. Å gi ut gratis utvidelser til spillene sine er ikke mindre enn genialt. For ikke å snakke om at de har gitt ut Trackmania Nations gratis, et spill andre utviklere kunne gitt ut som et fullt priset spill. Eneste jeg ikke liker er at spillene til Nadeo har benyttet seg av drm fra StarForce. Jeg får for eksempel ikke innstallert Trackmania Sunrise-spillet mitt på Vista. Endte opp med å like så godt kjøpe samlepakken over Steam, men ja... Trackmania-spillene tilbyr ren og skjer morro, og jeg har ingen vanskligheter med å forestille meg at også Shootmania og Questmania vil gjøre det samme. Så får vi bare vente på spillene i spenning, og håpe på den vanlige kvaliteten, moderate prisen og de samme multiplayer og kartredigerings-kvalitetene.

Lenke til kommentar

For en overraskelse! Jeg trodde Nadeo bare lagde bilspill (og seil-simulatorer), men så kommer de hen og annonserer både et FPS og et rollespill! Må si jeg er imponert. Trackmania var jo underholdning av en helt annen verden når det gjelder bilspill, jeg er for det meste uinteressert i sjangeren. Er litt usikker på om en utvikler med slik erfaring klarer å lage to nye spill i helt forskjellige sjangre, men med Nadeos kvalitet hittil kan jeg ikke være annet enn optimistisk.

Lenke til kommentar
Kan være verdt å følge med på dette, ja. Men kan ende opp som noe a la Spore - temmelig svakt gameplay tross teknisk briljante løsninger rundt brukerskapt innhold og deling.

Eller det kan ende opp som Warcraft III med genialt gameplay, samtidig som de tilbyr teknisk brilliante løsninger rundt brukerskapt innhold og deling (tenk Map Editor som gir mulighet for custom games som DotA, tower wars etc, og Battle.net som muliggjør spilling og deling av baner på en enkel og god måte). Jeg velger å være optimistisk.

Lenke til kommentar

I forhold til hvor grafisk pent Trackmania har blitt er det et egentlig overraskende lettkjørt. Ikke bare er det lettkjørt, det er også veldig skalerbart. Husker vi satt og spilte Trackmania Nations i friminuttene på videregående skolens økonomi-datarom. De hadde vel ikke mer enn 64MB integrert skjermkort-minne, men Nations kjørte relativt flytende på disse maskinene, dog med godt nedskalert grafikk.

 

Det viktigste med Trackmania har jo alltids vært gameplayet, ikke grafikken. Men om de får til god og funksjonell grafikk i Shootmania og Questmania er ikke det å takke nei til.

Lenke til kommentar

TrackMania ser vannvittig pent ut på maks innstillinger også, så for dem med en maskin i toppklassen eller middelklassen, så får de vannvittig mye ut av systemet sitt. Når man setter på motionblur, AA, AF og har høyoppløste texturer samtidig som man har en solid framerate, da er vi i mål! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...