Gå til innhold

Halo Wars - forventninger


Dinsdale

Poll? Her også?  

1 stemme

  1. 1. Hvilken Hero foretrekker du?

    • Captain Cutter
      5
    • Sergeant Forge
      10
    • Professor Anders
      8
    • Arbiter
      12
    • Brute Chieftain
      3
    • Prophet of Regret
      5


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da kan jeg herved avkrefte at det finnes noe mer enn 48 timers LIVE trial i Limited Edition av Halo Wars. Var nettopp nede i postkassen og hentet det. Så hvis ikke mpx på eget initiativ sender med 12mnd live er jeg redd dere blir skuffet. Det hadde vært ganske sensasjonelt hvis det faktisk var 12mnd live med, og enda mer sensasjonelt at Microsoft ikke reklamerte for det. Håper de fleste tok dette med en klype salt, på tross av misledende innformasjon fra mpx.

Lenke til kommentar

Synes allerede litt synd i MPX.no, men men. Hvem starter rekken med klagemail?

Edit: Leser du litt bak i tråden ser du at MPX har bekreftet at de sender XBL gold abb om det ikke følger med i pakken. Jeg limer den foresten inn her jeg.

 

Fikk svar på en mail eg sendte mpx om 12 måneders live:

 

Heisann, Det stemmer at dette følger med. Om det ikke gjør det så skal vi filleriste Microsoft som har gitt beskjed om at dette er med i Limited Edition pakken. :)

 

 

Litt merkelig at bare mpx har fått beskjed fra MS om det, da burde det jo følge med i alle Limited Editionene her i Norge?

 

Men, sendte en ny mail om hva om det ikkje stemte det MS sa:

 

Heisann, Da må vi bare få sendt deg en 12mnd Xbox live gold card. Infoen er fra gutta og jentene i Xbox så det bør stemme, men uansett så skal ikke du lide for det om det viser seg å ikke stemme.

 

Så vi er sikkret uansett!

Endret av Konamixx
Lenke til kommentar

Ja, hvis alle dere som har bestilt derfra faktisk får 12mnd live fra mpx må jeg si det er thumbs up til de. 12mnd live tilsvarer vel ca 500kr, og det er vel snakk om en del folk som har bestilt limited edition, så om de gjør det er det meget bra kundebehandling. De har jo dummet seg ganske greit ut helt på egen hånd her, må si jeg føler med den stakkars kundebehandleren som var så brennsikker på at det fulgte med at han lovet at mpx skulle sende ut 12mnd live for egen regning hvis ikke det stemte. Han får vel gjerne en litt sint epost fra sjefen i neste uke :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...