Gå til innhold

Final Fantasy religionens tråd! !Spoilere settes i spoilertags!


Cloudemyx

Favorittkarakter i FFXIII  

76 stemmer

  1. 1. Hvem i Final Fantasy XIII er din favoritt?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Med mindre spillet blir drastisk bedre, så synes jeg de skal ta lærdom av dette og LA VÆRE OG LAGE MMORPG!

 

Eventuellt kan de ta lærdom av de xxxxx antall MMOer som følger den samme oppskriften og lage noe sånt i en Final Fantasy-setting? Final Fantasy + MMO = drittspill. Final Fantasy + WoW / LotRO / EverQuest 2 etc = Meget bra?

Lenke til kommentar

Er nær slutten av FF13, men klarer ikke å passere et punkt, er det noe mulighet å greie dette uten å måtte grinde til jeg blir 40 år?

(slutten av chapter 12)

 

edit: klarte det nå..

 

Forresten det er dett første FF spillet jeg har brukt mer en 5 timer på, og er det eneste konsoll spillet (at jeg klikka på mario når jeg var 6 tells ikke :p) som har fått meg til ragequitte (ja jeg har spilt DMC og Ninja Gaiden 2, så dette sier mye)

Endret av amir90
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Jeg synes det Versus burde ha kommet ut allerede (eller snarlig). Spillet har vært annonsert i 5 år nå, og selv om utviklerne aldri har satt noen dato så er det ingen grunn til at det skal ta så lang tid å lage det. Mange håper at lang utviklingstid betyr skikkelig bra sluttprodukt, men etter min erfaring betyr lang utviklingtid problematisk utvikling og/eller feilprioriteringer, som sammen med hype og forventningspress til slutt ender i et skuffende produkt. Det kan såklart også bety at annonseringen kom alt for tidlig i utviklingen.

 

Samtidig er det jo forståelig at det tar lang tid å lage et spill med så høy grafisk detaljegrad som spillere forventer i dag, men det stopper jo ikke andre selskaper å holde seg til en 1-3 års utvikling etter annonsering. Og Squeenix er jo ikke akkurat noen lettvekter så ressurser burde ikke være noe problem.

 

Når de i tilegg begynner å rote med en fortsettelse av FF13, virker det mest som om Versus foblir et nedprioritert sideprosjekt.

 

Begynner nesten å savne de dagene da Square holdt seg til en og en lansering, og ikke surret rundt med spin-offs allerede før lanseringen av hovedspillet.

Endret av g.i.r.l.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...