Gå til innhold

[Løst] SMS-kvittering fra Telenor sluker penger


Anbefalte innlegg

For en stund siden fikk jeg melding fra Telenor om at min telefon ved en feil var satt opp med SMS-kvittering, som koster 35 øre pr. melding, uten at jeg aner hva det er for noe. For å slå av denne tjenesten må jeg se brukerveiledningen for min telefon på Sony Ericsson sin hjemmeside.

 

Denne meldingen klarte jeg å glemme helt bort, frem til jeg nå gikk tom for penger på kortet etter å ha sendt meldinger gjennom Fri familie, som egentlig skulle ha vært gratis.

 

Jeg gikk nettopp inn på siden for å finne denne brukerveiledningen, men når jeg trykket meg inn stod det at det "ikke er noen tilgjengelig informasjon om dette emnet for min telefon". Jeg har en Sony Ericson Xperia X10 mini.

 

Er det noen som vet hvordan jeg kan slå av dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil bare informere om at hvertfall Telenor og OneCall sin praksis er at om du kontakter kundeservice og klager på SMS-kvitteringene, så blir du kreditert tilsvarende beløp :) Dette gjelder selvfølgelig kun for dem med Sony Ericsson xperia X10 mini pro, da SE leverte en del telefoner hvor leveringsrapport var aktiv som standard.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...