Gå til innhold

Generell diskusjon rundt World of Tanks


Anbefalte innlegg

Jeg mener de som mener arty er OP, ikke kan ha spillt mye arty selv. Jeg synes at arty viktig for balanse i spillet, og gjør at det ikke er de med tykkes pansring og størst kanon som dominerer hver runde.

 

Nei det er de med tynnest panser og størst kanon...

 

Har selv passert 1000 kamper i SPG, 460 i T7+, og mener selv jeg har spilt nok arty til å kunne si noe fornuftig om dem. Evnen til å fullstendig cripple en tanks med et skudd fra 1000 meter som kun trenger å lande ved siden av tanksen er i overkant kraftig, og når det blir for mange slike vogner er det totalt ødeleggende for litt tregere tanks som på et eller annet tidspunkt er nødt til å bevege seg i åpent terreng.

 

"Lol l2p and use cover n00b" er standardsvaret på dette, og selvfølgelig kan du gjemme deg bak en stein hele kampen. Men for min del er det ikke det spillet handler om.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En spesiell kamp;

 

post-64648-0-48291000-1357125660_thumb.jpg

 

jeg havnet i et par slike kamper i går. og da var jeg gud med min JP2. og det var en uvant følelse dere.

hadde nesten litt medynk med de små rakkerne som kjørte for sitt bare liv for å unngå mine one-shot-one-kill skudd. nesten. så jeg la dem selvfølgelig flat hele gjengen siden jeg går ut ifra at de ville ha gjort det samme om stillingen hadde vært byttet om.

med jeg må si at det var en berusende følelse. måtte nesten puste i en papirpose etterpå.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skal kjøre et lite premium ammo-eksperiment på T-54. Har dårlig winrate på den. Bare 41% etter 200 battles. Har 50% winrate overall. Har av en eller annen grunn slitt med winrate på T-54. Hadde 49% på T-44 etter 192 kamper. Mulig jeg er for offensiv i spillestilen, mistenker det.

 

Spiller bare randoms. Aldri platoon. Og det blir nok mest sannsynlig solokamper fremover også.

Random er randoms, får man dårlige lag så taper man uansett, men bør klare å gjøre noe med HEAT-shells.

 

Kjøper 1000 HEAT-shells i dag til T-54 så får vi se om det skjer noe med winrate når det er tomt. :)

 

Har 130 kamper på t-44 og 68% wins. Dette er stort sett solo i random matcher, noen ganger i platoon. Spiller ikke så veldig aggressivt, er fortsatt vant til franske og amerikanske lights. Smitter nok over spillestilen der. Gleder meg til t-54. Synes det er greit å ha med noen premium skudd, og bruker det om det kan avgjøre kampene, eller om jeg blir forbanna på en eller annen som jeg ikke klarer å penne.

Lenke til kommentar
T-32 Tiger II VK 4502A Hvem av de skal jeg kjøpe? Har IS-3 av tier VIII heavy fra før, som jeg likte meget godt.

T32!

Grindet Lowe i går for creds, har nå 3.5mill, så har råd til tank+equip+ammo+consumables+guns+crew :p noen andre som har merket sykt mye platoons om dagen? eller har de endra MM til og putte deg sammen med platoons når man er i en platoon?

I nesten alle kamper i går var det vegger av platoons på hvert lag :eek:

Lenke til kommentar

T-32

Tiger II

VK 4502A

 

Hvem av de skal jeg kjøpe?

Har IS-3 av tier VIII heavy fra før, som jeg likte meget godt.

 

Har spilt T-32 og VK4502A, og begge disse har jeg hatt mye gøy med. T-32 slår kraftig ifra seg, har god pansring om du står "hull down".

Men, er nok VK som jeg har falt på faktisk. Husker i starten, så tenkte jeg at dette er ihvertfall en tanks som skal selges så snart jeg når neste, men det kommer ikke til å skje, er snart på VK4502P, men denne blir i garasjen. Har litt svak armor, men er kjapp til å være heavy, slår godt når fult oppgradert....

 

Så nå har du fått forslag på alle 3, lykke til med valget, tror du blir fornøyd uansett ;)

Lenke til kommentar
T-32. en god tank og en som er godt likt i TC. den leder også til T110E5 som er en av de beste og mest brukbare CW tankene.

 

Om man skal velge en av de utifra hva som er på enden av treet, er jeg absolutt enig at du bør velge T-32.

T110E5 er favoritten til mange, og som Satchrat sier, mye brukt i CW. E-100 og Maus er litt "meh" tanks, hvor de generelt sett får veldig få plasser i CW.

Lenke til kommentar

Takk for tips folkens, likte T-29 mye bedre enn Tiger, selv om jeg ikke er fan av hull down.

Jeg er ikke fan av hull down, fordi jeg ikke liker camping.

 

Hadde forøvrig en arti situasjo i går på El Haluf.

Spilte cromwell og started på west sida, min platoon mate, også cromwell. Så vi fyker nedover for og spotte, og opp veien.

Vi møter gudskjelov bare 1 cromwell før vi treffer veien, dreper han, venter litt før vi drar oppover.

Midt på veien er 2 tanker på vei ned, en Borg, og en VK-H.

Borgen dreper vi, med hjelp av snipers, men VK'n klarer og hjemme seg i husene og blir ikke spotted, han får inn nok skudd i rumpene våres, slik at platoon mate er død, og jeg på 20hps.

(vi ble spotted av en amx 12t fra veien over, så vi var stuck).

 

Så kommer det morsomme, jeg klarer og bli uspotted, og tar en sjans på og fyke opp veien, for og ta 12t'n som også var nær døden siden han spotted oss, og ble snipet fra andre siden. Jeg runder hjørnet på veien, og 12t'n er nå OVER meg. Jeg hjemmer meg desperat i ett hjørne litt forbi veien, og bare venter på at 12tn skal suicide på meg og ta oss begge.

Dette gjør han ikke, og man kan ikke sitte stille og ikke gjøre noenting, så begynner på veien oppover igjen.

ooops, der står en full HPs jagd TD (tier V varianten, den etter STUG), han dinger på meg (flaks) før jeg får rygget rundt der jeg stod.

Ser at han er på full fart ned mot meg, og jeg har ingentsteder utenom.....rett ned klippen bak meg.

Jeg rygger ned og bremser slikt at jeg ikke får damage, ut kommer jeg neppe, da der er vann rett bak meg og høye klipper rundt meg.

Hva gjør TDn`?

Kjører over kanten, for og ramme meg!

det klarer han selvsagt, men er stuck, og klarer ikkebevege seg. episk :)

Noen gjør alt for en kill.

Alt han sa i chat var "shut up, i got you" når jeg lo av han :)

Lenke til kommentar

Takk for tips folkens, likte T-29 mye bedre enn Tiger, selv om jeg ikke er fan av hull down.

Jeg er ikke fan av hull down, fordi jeg ikke liker camping.

 

T32 er mindre enn T29, bedre turret armor, bedre hull armor (ser ikke ut som all verdens, men bouncer i tide og utide. Forferdelig irriterende å skyte på av og til) og litt raskere. Dessverre har du samme kanon som på T29. 198pen er litt labert på tier 8. Men noen gullskudd for credits fikser vel det! Uansprett: T32 trives best hulldown, men kan brawle litt da den generelt er bedre enn T29 på alle måter.

 

"shut up, i got you"

 

Jadda...er så fantastisk dårlige comebacks fra folk av og til. Startet nord på Sigfried Line en gang, og så en Jumbo Sherm kjøre ned 0-linjen til kanten på sørligste bygningen. Der møtte den en VK3601 og en M5 Stuart. Jeg står 100m fra kanten med en ELC AMX og venter på at han skal rygge litt så de kommer etter og jeg får skutt på de. Men nei. Han står kubb på hjørnet, og skyter og skyter (han var ikke tracked.) Til slutt kverker han M5'en, men dør kjapt selv. Når jeg spør i chatten hvorfor I all verden han ikke rygga, får jeg til svar at "I'm not some coward who retreats." Jeg svarer at det er dummeste jeg har hørt på lang tid, og nå er'n dau, så det var jo kjempelurt å ikke rygge. Dette misliker han tydeligvis sterkt, og begynner å mase i chatten om hvilken feiging jeg er, at jeg bare gjemmer meg bak andre tanks på laget mitt, og "I got a kill, what have you done?" noe som ble litt platt da jeg kverka en KV-1S 2sek før den chatmeldinga kom opp :D

 

Men han gav seg ikke med det. Resten av laget begynte å rakne (tier 8 kamp) og jeg durer rundt og skyter flere ting, får enda en kill før jeg til slutt blir tatt av dage. Da kan han ikke dy seg "Oh you're dead, ran out of tanks to hide behind?" Må si at jeg til dags dato aldri har møtt en spiller i WoT som har huet mer permanent planta i egen anus enn den fyren der.

 

 

 

PS: Borg? Åssen tanks er det?

Lenke til kommentar
BDR G1B Eller GIB, evt egget, som vi pleier å kalle den. Mulig de har gjort noe magisk med den siden jeg spilte den, men den sugde maks og jeg hater den mer enn omtrent noen annen tank i WoT...

 

er den tanken som gir best income av non-premium tanks.

 

jeg likte den ikke noe særlig selv, låvedør turreten var jo ganske så komisk.

Borg er bedre kallenavn en egget :)

den tåler ganske mye som top tier

Lenke til kommentar

er den tanken som gir best income av non-premium tanks.

 

jeg likte den ikke noe særlig selv, låvedør turreten var jo ganske så komisk.

Borg er bedre kallenavn en egget :)

den tåler ganske mye som top tier

 

Foretrekker å kutte meg selv heller enn å kjøre den saken der samme hvor mye den tjener! (Tar meg heller en tur i T34 eller Löwe :p )

 

Forøvrig, stock turret ser ut som dampkjelen til et gammeldags lokomotiv!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...