Gå til innhold

Generell diskusjon rundt World of Tanks


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

andre som har problemer med å kjøpe gull? Prøvde to ganger tidligere i uka, og på nytt nå. Alt er som før på paypal, og handelen blir gjennomført. Men ingen penger blir trukket fra konto og ikke noe gull i spillet.. Jeg vil ha premium!

 

har fått nytt bankkort, glemt å aktivere..

Endret av major_stuen
Lenke til kommentar

Neste tank: Bat Chat eller T54. Hva er mest gøy? Begge er vel nerfet hardt. Men Batmobilen er vel morsomst?

Liker personlig de franske tanksene ganske bra, og min neste blir nok Bat Chat, eller AMX 50 100, den som kommer først rett og slett :) Men Bat'n tror jeg blir morro...

Lenke til kommentar

Bestemte meg for å prøve 105mm derp på min E8. Svært uvant etter å ha brukt toppkanonen til å støtte teammates fra avstand, men det er vanvittig gøy å plukke ut T5 mediums på ett skudd. Er det vits for meg å kjøpe en M4 Sherman bare for å kunne utnytte lavere tiers hos motstanderene(og dermed one-shotte mer)?

Lenke til kommentar

Jeg ble litt sidetracket fra min sti mot IS-3 og kjøpte M4 nå som den er (eller var?) på salg. Fikk nettopp derp på den, og 6 kills på første kamp med derp'en. Jeg var vel topp tank, og motstanderne hadde noen churchills, men de var virkelig dårlige spillere. Hadde flere 1-shotkills på TDs og andre mindre tanks, så M4 kommer jeg nok til å beholde som moneymaker og bare for morro skyld.

 

Jeg har alt for få kamper med M4 til å gi noen god vurdering av den, men hvis den fortsatt er på salg ville jeg sagt kjøp. Derp når du er topp tier, eller nær top tier er morro, og tier 5 har noe bedre matchmaking enn tier 6.

Lenke til kommentar

Skjønt, den russiske tier 5 medium T-34 er fantastisk på alle måter. Unntatt å tjene credits. Skyter jo nesten like raskt som en Churchill med rammer og 100% crew.

Jeg har optics, GLD og vents på min, om jeg ikke husker feil. Siden jeg har mer for vane å havne i tier 7-kamper enn tier 5, som før i tiden. En av mine desiderte favoritt-tanks, der oppe med 38H, IS-4 (både som tier 9 og tier 10), GW Panther og AMX 13-90.

Lenke til kommentar
Ja, det blir nok Bat Chat på meg og. Har mye gøy med AMX 13 90 :) Lorraine har jeg ikke så moro med, men har ikke giddet å oppgradere mer enn til nest beste motor og 90 mm DCA gun.

 

 

Har spilt noen runder med Bat Chat. Veldig gøy selv om jeg kun har 90 mm DCA gun og ikke topp motor ennå. Er det stor forskjell med topp-motor?

 

Likte ikke å være stor blink med Lorraine. :D

Endret av James King
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...