Gå til innhold

Generell diskusjon rundt World of Tanks


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+127836

Jeg liker den nye kanonen. hvis jeg ikke husker feil har den noe mer penetrasjon. Det er også en saftig bump i hitpoints(2400). jeg klarer ikke avgjøre om den har blitt noe mindre. IS8 som erstatter er helt rå. Dårlig plongering på kanonen (men samme kanon som is4), samt en helt syk fart. Her kan en virkelig kjøre seg inn i problemer

Lenke til kommentar

Man kan ikke bestemme hva andre skal gjøre uansett. Står jeg alene på cappen, det er god tid og vi har sjans, stikker jeg som regel for å hjelpe andre med å ta de siste. Er jeg derimot langt fra osv fortsetter jeg å cappe. Det viktigste for å få den ekstra xpen er jo å vinne. Jeg liker derimot ikke så godt å bli teamkilla, samme hva årsaken er. Det er bare unødvendig

 

Edit :

The AMX 13 90 is weighted like a tier 8 tank.

Aha. så det er derfor den kommer opp over tier 8 folk i lagoppstilling? :)

 

Ja den har høyere matchmakingverdi enn alle t8 meds, derfor kommer den høyere

Endret av Quickcraft
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Spilte i platoon med teamspeak, sammen med en kompis i går. Begge har 13 75. Veldig gøy! :)

 

13 75 var ihvertfall en stor oppgradering fra 12t. Liker den presise kanonen.

 

Flanke, jakte scouts og arty, snipe... :)

 

 

Review av 13 75 her:

 

 

Synes han lager bra filmer.

Endret av James King
Lenke til kommentar

Vil ikke de andre tanksene i et team generelt være sterkere hvis noen tar med seg noen low-tier tanks inn? http://wiki.worldoft...#Vehicle_Weight

Tja, ikke så lett å si utifra denne snutten på wiki-siden du linket til:

IMPORTANT: If you are in a platoon, the entire platoon is placed into battles according to the platoon member in the vehicle with the highest battle tier. This can produce unwanted results in particular for new players at the lower tiers. For example, a tier 3 SPG can join battles up to battle tier 8, where you will meet up to tier 7 tanks, whereas a tier 3 medium tank on its own can only join battles up to battle tier 6, which includes at most tier 5 tanks. If those two platoon together the SPG will pull the medium tank up into its battle tier, where the tier 3 medium will be hopelessly outclassed. Please take this into account when forming platoons.

A special case of this is when you see a top tier tank platooned with one or two tier 1 tank. This is sometimes done on purpose. If you look above, a tier 10 heavy tank weighs 145 points, whereas a tier 1 tank weighs only 2. Thus the platoon's team a priori has a massive point deficit, which the match-maker will balance out by either dragging more lower tier tanks into the enemy team or by dragging more high tier tanks into the platoon's team. The tactic is frowned upon but permissible. It has become rare these days, likely because the success chances are mediocre. With two tier 1 tanks the team is missing 13.3% of its team that could play a useful role during the battle, whereas the only useful contribution the tier 1 tanks can make is sneak into the enemy cap.

Apart from these considerations, platoons play no role in matchmaking, the matchmaker does not balance the number of platoons nor do platooned tanks receive special weight anymore.

Lenke til kommentar

Omstridt tema eller ei, dette er vel den største aktiviteten her på en stund :)

 

Agreed!!

 

On topic: Noen som har kjørt IS 4 på test server som har noen innspill på hva vi kan forvente?

 

Kanononen skal visst være ganske bra, høy pen og bra rof. Hvis derimot ikke pansringa buffes så er jeg ikke sikker på hvordan den vil være som tier 10. Blir penna ganske lett i fronten, spes på drivers hatch.

Lenke til kommentar

Så langt elsker jeg den og ser frem til patchen. IS-8 er også fantastisk.

KV-1 er rimelig kul, og KV-2 blir vel grei nok, selv med den forjævlige tier 6-matchmakinga.

T-150 er også grei nok, men jeg endte opp med å selge både den og KV-3 for å finansiere kjøp av KV-4, som forøvrig gir deg noen overraskelser etter at du har researchet den for 53k xp.

 

Det franske, premium artyet er underpowered, det føles som en stor Wespe og ser ut som en gås eller noe. Du skyter og sikter deg inn kjapt nok, som sannsynligvis er en nødvendighet mtp. hvor lite skade du tar av ting du skyter på. Som Churchill, Lorraine og KV-4.

 

Ikke fått prøvd den franske, premium TD-en enda, da jeg gav opp å få gruppe med den etter å ha venta i 2,5 min.

 

e: Hadde jeg vist hva slike kommentarer gjør for aktivitet, hadde jeg brukt de tidligere og i flere halvdøde til inaktive tråder. :p

Endret av Datasmurf
Lenke til kommentar

Må grinde cash med T34 etter å ha kjøpt mye utstyr i det siste. Lurer på hva som blir min neste tank: Står mellom AMX 13 90, IS-3, T-54 (stresser ikke med den, koser meg stort med T-44 ), KV-4 etter 7.3.... Har elite SU-85, men SU-100 har jo faktisk dårligere gunner. Gidder ikke det.

 

Skal grinde cash og xp en uke eller to, så får vi se.

 

 

Står vel mellom IS-3, AMX 13 90 eller KV-4.

 

KV-4 virker spennende. Men den toppkanonen ser litt teit ut egentlig.

 

Er IS-3 stor oppgradering fra IS? Kanskje med toppkanonen?

Endret av James King
Lenke til kommentar

Is3 med beste kanonen er milevis bedre enn is. Bouncer en del men tåler ikke like mye som feks tiger2. Det spørs på din spillestil men jeg ville gått for is3

 

Edit: glemte helt av 1390, den er den moromste tanksen jeg har spilt så langt. Ville gått for den først

Endret av Quickcraft
Lenke til kommentar

Jeg liker SU-100 bedre enn SU-85. Den føles bedre på alle måter, lurer på hva det kommer av. Bruker den til å grinde freexp hovedsaklig. Har ikke orka å kjøpe SU-152, da jeg hørte den bli beskrevet som en 'pile of shit', så da gjorde jeg med den som med Jagdpanzer IV og skippa den. :p

Bare synd jeg bruker opp all freexpen hele tiden ...

Lenke til kommentar

Jeg har det fremdeles greit med SU85. Jeg gidder ikke å fortsette til SU100 når jeg kan kose meg i T5 med en 107mm T7-gønner.

 

Enig med du...

 

107 mm gunner på SU-85 er rått egentlig. Camonett og rammer på min. På tier 3 til 5-nivå spiser den tanks til frokost. One shotter de fleste. I siste match med SU-85 hadde jeg 7 kill :p

 

Gidder ikke å ga videre til SU-100 og SU-152. Det blir nedtur.

 

Kan heller leke litt TD med T34. :wee:

Lenke til kommentar

At du innbiller deg at runden er ødelagt dersom det er en lav-tier tanks eller to med i kampen får bli ditt problem, men at du quitter som top tier er da latterlig mye verre. Er de som drar med seg lavtier tanks inn i høytier kamper idioter? Kanskje. Er du idiot som quitter? Definitivt.

 

Som sagt, jeg gidder ikke kaste bort tiden min på sånt. Da quitter jeg og kjører noe annet i stedet. Og jada, jeg vet man kan vinne games der retards har tatt med seg lowtiers inn i storkamper, har vært med på det selv, men jeg gidder ikke gi folk gleden av å holde på med slikt.

 

Selvfølgelig er jeg idiot som quitter, kjipt for de som ikke har noe med det å gjøre. Er jeg en større idiot enn de som kjører Maus og drar med seg loltraktorer? Selvfølgelig-ikke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...