Gå til innhold

Peace Conference Scandinavia 2011 - Lær om Islam!


  

14 stemmer

  1. 1. Skal du møte opp der?

    • Ja
      1
    • Nei
      12
    • kanskje
      1


Anbefalte innlegg

Skandinavias andre islamske fredskonferanse i Oslo, 16-18. april 2011. Dette kommer til å bli en spektakulær konferanse man ikke bør gå glipp av. Alle er velkomne uavhengig av religion, nasjonalitet eller trossamfunn. Konferansen vil finne sted på Sentrum Scene, Arbeidersamfunnets plass 1, Oslo, Norge. De to første dagene er særskilt tilrettelagt for ikke-muslimer å lære Islam å kjenne, mens den tredje dagen er rettet mer mot muslimer.

 

Ideen bak denne konferansen er å bygge en bro mellom Islam og andre religioner og ikke-troende. Vi ønsker å presentere Islam for hva det er, og ikke slik religionen blir fremstilt i verdens medier. Formålet er å oppklare misoppfatninger om en fredelig religion som også ønsker tettere bånd med mennesker av annet perspektiv på livet.

 

På programmet står flere verdenskjente foredragsholdere som vil holde foredrag om viktige temaer i henhold til Islam og det Vestlige samfunn. Flere av foredragsholderne er kjent fra Dr. Zakir Naik sin TV-Kanal PeaceTV og er meget ettertraktede i Norge. På gjestelisten står Abdur-Raheem Green, Yusuf Chambers, Hamza Tzortzis, Dr. Ali M. Salah, Sheikh Shady Alsuleiman. I tillegg vil du få oppleve to verdensskjente Nasheed-vokalister, selveste Abdullah Rolle og Muslim Belal.

 

Les mer her!

Endret av peace2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Islam er fredens religion, det er sant. Men det henvises ikke til fred mellom muslimer og ikke-muslimer. Sura 9:5 og 9:29 gjør dette klart. Når muslimer sier at islam er fredens religion, så mener de den freden som skal oppstå når hele verden er under Dar al-Islam.

Som Abigor påpeker, vi (vantro) opererer med andre definisjoner enn muslimer. Pass på!

Lenke til kommentar

Islam er fredens religion, det er sant.

 

takk!

 

---------

Videre er jeg uenig med resten.

 

Håper disse muslimene ved denne konferansen er mer opene og stiller Islam i et bedre lys enn det du peace2 har gjort, fordi du har virklig ikke hjulpet å få islam til å virke grei og snille.

 

jeg er ingenting! fornøyd?

 

Akkurat som det regjerende partiet i Egypt er demokratisk.

 

Se på alle grupperingene i Afrika som bruker ordet demokratisk i navnet sitt.

 

Ord som fred har en annen definisjon i islam enn hva vi er vant med.

Islam handler ikke om politikk

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...