Gå til innhold

Beats by Dr.Dre Solo HD vs Tour


Anbefalte innlegg

Fikk sendt inn mitt Monster Beats by Dr.Dre Solo hodetelefoner, og får nå velge en hodetelefon i den prisklassen. Har veldig lyst på Tour ettersom det er mye mer portabelt og enklere med ørepropper i forhold til hodetelefoner, men er lyd forskjellen stor på Tour og Solo HD?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er nok bedre lyd i headsetet. Men uansett, lyden er ikke god til prisen du betaler. Du betaler mer for å bære reklame for Dr. Dre, en du betaler for god lyd.

 

Jaja, men nå får jeg disse gratis. Så hva bør jeg velge? Lyd vs portabelt? Er virkelig lyden så mye bedre på Solo HD at det er verdt å velge det fremfor Tour?

Lenke til kommentar

Har faktisk prøvd både Solo HD og Tour øreproppene selv. Lyden i Solo HD overgår øreproppene. Og det ganske bra også.

 

Hmmm, det gjorde det litt vanskelig :p Men tror jeg går for proppene, har Beyerdynamic DT 770 Pro 80 ohm her hjemme, så jeg får bruke det til å nyte musikken fullt ut :) Men er lyden og bassen god i Tour? Jeg likte ikke bassen helt i Solo, ettersom den ble for kraftig. Hører mest på rap, hip hop, dance, dubstep, og sjangere der bassen må være god, men ikke for kraftig.

Lenke til kommentar

Sammenlignet med noe annet har jeg ikke, men fikk inntrykk av at Tour har mer enn nok av bass de også, et resultat av at serien er tiltenkt musikkarter som trenger litt trykk, nødvendigvis på bekostning av andre ting.

 

Ettersom IEMs ikke er min "ting", nevner jeg at Monster Turbines er for øvrig mer nøytrale enn Tour, og regnes for relativt gode ørepropper til prisen (i hvertfall i statene).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...