Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

[Løst] Noctua Dh-14 starter ikke?!


Anbefalte innlegg

Heisann (:

 

Altså, rett på sak. Når jeg starter maskina min som jeg nylig ble ferdig med å bygge, kjører alt av vifter (strømforsyningsvifta, skjermkortvifta og kabinettviftene) og og slikt ganske greit. Harddiskene vibrerer også, så jeg regner med at maskinen funker.

Men det er et problem. Viftene på min Noctua DH-14 kjøler spinner ikke i det hele tatt. Den sitter montert oppå et Asus P8P67 Pro hovedkort og en i5 2500k prosessor.

 

Er veldig sikker på at jeg har koblet til de nødvendige 2 ledningene (har plugget begge ledningene inn i en "y-kabel" slik at begge ledningene kan koples til et CPU-FAN dingsen på hovedkortet)

 

Så hva er i veien? Er det slik at Noctua DH-14 kjøleren er temperaturstyrt eller?

Har iogforsåvidt ikke installert operativsystem enda en gang, har bare startet maskinen opp og slått den av igjen et par ganger, men synes det var rart at alle viftene med unntak av Noctua viftene snurret.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå gikk det faktisk. Aner ikke hvilket av deres 2 råd jeg fulgte, eller om jeg fulgte deres begge råd samtidig, men det funket iallefall. Nå snurrer viftene rundt helt fint, så regner med at jeg har gjort ett eller annet riktig i min demontering/avogpåtilkoplings prosess.

 

Takk for hjelp og kjappe svar! (:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...