Gå til innhold

Søker regnskapsfører, revisor og advokat


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tusen hjertelig! Tror jeg går for Inter Revisjon - virker som om de holder det enkelt og greit. Er det dessuten ikke best å unngå slike store multinasjonale som PwC, Ernst & Young etc.?

 

Noen som vet om advokater da?

 

Jeg kan ikke forstå hvorfor de store firmaene skal være noe mindre gode, men jeg har heller aldri kjøpt revisjonstjenester da..

Lenke til kommentar

Velger du seriøst regnskapsfører, revisor og advokatforbindelse ut fra utseendet på deres hjemmesider? Hva skal du egentlig bruke disse til, skal du skryte på deg at du kjøper tjenester fra disse firmaene, eller skal du faktisk benytte deg av dem?

 

 

For øvrig veldig vanskelig å anbefale uten å vite mer om hva du har behov for, hvor du er lokalisert,størrelse, hvilke typer av advokattjenester du har behov for, om du trenger internasjonal bistand osv.

 

Holder du til i Finnmark, blir det kanskje litt upraktisk og dyrt å forholde seg til et advokatkontor i f.eks. Oslo...

Lenke til kommentar

Forskning innen revisjon viser at de 4 store faktisk leverer bedre kvalitet og valueadded services enn de mindre selskapene, men dette gjelder større, børsnoterte selskaper. Mindre selskap er ikke så interessante, og det vil for de minste selskapene ofte ikke være verdt den premien du betaler for å bruke disse selskapene. For revisjon så ville jeg brukt ett av de mindre selskapene som interrevisjon eller BDO. I forhold til pris på revisjon så bør du merke deg at du betaler per time, og de som er billigst per time, ikke nødvendigvis er de som bruker færrest timer. Du kan dermed ende å betale mer totalt sett. Du bør derfor ta kontakt med noen og sjekke litt hvilke forventninger du bør ha til total kostnad.

 

I forhold til advokat så kommer det ann på, som nevnt tidligere i tråden, hva denne skal brukes til. I forhold til advokatforbindelse for AS så kan denne ikke tilhøre samme selskap som du velger til revisor, da denne for alle praktiske formål ikke kan representere deg i saker. Hvis det gjelder advokat for særområder som immaterielle rettigheter, kunst, patent etc så ville jeg søkt etter selskap som har spesialisert seg på dette. For advokat til foretningsplan, stiftelse av selskap, mva, skatt etc så vil de fleste mellomstore revisjonsselskaper ha egne foretningsadvokater som har god kompetanse på dette.

 

Når det gjelder regnskapsfører så er det stor forskjell ute i markedet når det gjelder kompetanse og pris. Siden kvaliteten på regnskapsfører er viktig så ikke pådrar seg unødvendige kostnader pga rot i regnskapet ville nok jeg valgt ett større regnskapshus som har egne avdelinger som er spesialisert på små foretak som har få årlige bilag. Ett alternativ til dette er Easyaccount som er ett selskap under Amesto.

 

For ordensskyld så jobber jeg i ett revisjonsselskap, men ingen av de jeg har anbefalt her.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...