Gå til innhold

[Løst] Ny printer, noen tips?


Anbefalte innlegg

Hallo. Trenger litt feedback her.. Jeg har hatt en skriver siden 2005 eller noe sånt.. HP Deskjet 5550. Jeg har alltid vært fornøyd med den men i det siste har den begynt å sette fast ark osv. når jeg skal skrive ut noe..

 

jeg gjorde uheldigvis noe dumt å ødela lukket på skriveren og det knakk en fjær også.. så nå har jeg kasta skriveren.

 

Og nå er jeg på jakt etter ny. noen som kan hjelpe? tips?

 

Jeg har sett hos Komplett,Lefdal og Elkjøp men ingen har noe utvalg av disse, spesielt ikke Elkjøp og Lefdal.

 

Jeg bruker ikke skriveren ofte. så den behøver ikke være så veldig dyr. Vil helst fortsette å bruke blekk også..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Og nå er jeg på jakt etter ny. noen som kan hjelpe? tips?

Jeg skal i allefall ikke ha Epson printer igjen. Min sluttet å fungere igår etter en dyse-rens, med av/på lampen og blekk/ark lampen vekselvis blinkende. Etter litt googling fant jeg ut at Epson har programert chipen/innmaten i printerne slik at etter et viss antall dyse-rengjøringer eller bytte av blekkpatroner, så anser de at produktet har nådd "End of service life" :realmad:

 

http://www.epson.co.uk/Printers-and-All-In-Ones/Inkjet/Epson-Stylus-C48/Drivers-Support?target=article&extn=.html&articleId=1094

 

 

Min printer er knapt brukt så det er ikke hyppig bruk/blekkpatron-bytte jeg møtte veggen på, -min grove forbrytelse består i at jeg (p.g.a. lite bruk) har kjørt en dyse-rens fra tid til annen for å "holde systemet åpnet". Dette blir da fanget opp av en "counter" og før man vet ordet av det sitter man der med et produkt (som egentlig fortsatt er brukandes) man bare kan hive i søppla. Man tilbys å sende inn på service til Epson, men det koster garantert x3 mer enn å kjøpe en ny til 3-400 kroner

 

Snublet også over en "klage-tråd" om det samme her, mange som har møtt veggen, Det nevnes noe 3-part software som visstnok kan nullstille countern og få printer'n opp å gå igjen (men ikke til Windows 7 som jeg bruker)

 

http://www.fixyourownprinter.com/forums/inkjet/30135

 

Så hvilket merke skal man kjøpe neste gang? Noen som vet om HP eller Canon er fri fra sånt tull?

Lenke til kommentar

Ville gått å sett på Staples jeg. :thumbup:

 

Tusen takk for det, angrer ikke på det, ennå :p

 

 

 

Okei.. fant en litt interessant printer hos Staples da..

 

http://www.staplesbu...66&loc=subgroup

 

anbefales denne?

 

Snakket litt med en hos Staples, han mente den ikke var så rask, og hvis jeg som ikke skriver ut så ofte skulle ha den så ville han valgt blekk og da anbefalte han meg HP Officejet 8500 istedet men jeg ville heller prøve laserskriver denne gangen fordi jeg ikke trenger kopi-og skannemaskin i ett.

 

Da anbefalte han meg konkurrenten til Canon, nemlig HP som han sa. det var skriveren: HP Color LaserJet CP1215. kikka litt på den alt etter hvordan man satt inn ark, skiftet ut kassetter osv. den virka veldig brukervennlig og var noe raskere på utskift enn Canon sin LBP 5050. Pluss at selvom kanskje kassettene er dyre i innkjøp har du dem mye lenger enn blekkpatroner :D

Lenke til kommentar

Da har jeg fått pakka ut printern og begynt å installere programvare men under installasjonen ber den meg å sette inn USB-kontakten og eneste kabel som fulgte produktet i esken var en strømkabel.

 

Det er bilde av USB-kabelen på esken men det ligger ingen oppi..

 

Er dette vanlig eller noe jeg må kjøpe utenom?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...