Gå til innhold

Bærebar med kvalitet


Anbefalte innlegg

Hei folkens.

Jeg tenkte jeg skulle spille opp til diskusjon gjennom et spørsmål jeg har.

 

Jeg er i utgangspunktet på jakt etter en ny bærebar pc og er åpen for inspill. Jeg har dog noen kriterier som kanskje er noe uortodokse.

Jeg har forlengs sett meg lei på Windows og kjører i dag på Ubuntu, noe jeg liker godt, men er forsåvidt også åpen for Apple. Dette er ikke en diskusjon på MAC vs Linux ettersom jeg nok kommer til å installere linux uannsett.

 

De kriteriene jeg har er at pc'en skal ha god kvalitet. Og da mener jeg kvalitet på maskinen i sin helhet, chassie, hardware, funksjon og anvennelighet.

 

For å si det på en annen måte:

Pris spiller ingen rolle, topp ytelse eller ytelse per krone er heller ikke viktig. Jeg skal ikke bruke maskinen til spill eller redigering, men ønsker å bruke den til mobilt media center.

Det jeg vil ha er en pc som holder lenge. Nå sitter jeg på en maskin som er toppen tre år gammel som allerede (...) har begynt og sjangle.

Jeg vil ikke ha en maskin som føles som "plastikk" og som er lite gjennom tenkt. Det er derfor jeg sier jeg er åpen for Apple. I mine øyne virker det som de pr. idag klarer å levere de mest robuste pc'ene med gjennomtenkte løsninger. Men siden jeg egentlig ikke liker Apple konsernet noe særlig lurer jeg på om det er noen alternativer.

Håper på innspill

 

Fred på jord

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kanskje Thinkpad er noe for deg? Thinkpader er kjent for å ha svært god byggekvalitet, og kan vare i flere år, men de har kanskje ikke det mest moderne designet. Hvis du skal bruke Ubuntu, tror jeg en PC med nvidia skjermkort og Intel prosessor det beste. T-serien til Lenovo passer fint til deg tror jeg :thumbup:

 

Elitebookene til HP er også ganske bra. De har bruker mer metall på utsiden, mens i Thinkpad er det noe magnesium-greier på innsiden.

Endret av Jonasen
Lenke til kommentar

Takk for inspill.

Har sett på Thinkpad før også. Virker som et solid stykke maskin, men som sagt kanskje ikke det mest moderne utsene. Noe Apple har klart å få til.

Den nye Samsungen ser jo helt utrolig ut! Både med tanke på utsende og specs, men tror dere den holder samme byggekvalitet som de overnevnte?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...