Gå til innhold

Headphones til jobb


Anbefalte innlegg

Heisan!

 

Kjøpte meg noen Monster Beats Studio headphones, og var meget fornøyd med de hjemme på sofa'n, men på jobb plukket den "Noise Cancellation" funksjonen inn noe konstant statisk støy og de skal nå i retur.

Så da er jeg på utkikk igjen.

Vil helst ikke ha noe som krever batteri igjen da jeg jobber med å reparere bærbare PC'er og trådløse routere henger overalt rundt meg og mulig det var derfor jeg fikk problemer med Monster hodetelefonene. Ellers kanskje det er ESD mattene, I dunno, men annoying var det!

 

Vil ha noen som er komfortable nok til å ha på hodet i 5-6 timer i strekk. Best mulig lyd såklart, og jeg hører vel mest på punk/rock sjangeren.

 

De skal vel brukes 95% av tiden til min Iphone 4. Ellers kobles de til en Macbook Pro når jeg skal se en film eller en YouTube video.

 

 

Så da er 500kr til 2500kr spørsmålet, hva burde jeg velge?

 

 

Har fått med meg at Audio Technica M50 får mye skryt, så lener veldig mot disse nå så sant ingen andre har noen bedre tips? Har også sett at Multicom har SENNHEISER HD 555 som fikk terningkast 6 til en tusenlapp! (?)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg forslår at du ignorerer posteren ovenfor, både fordi Bose-hodetelefoner ikke holder mål sammenliknet med konkurrentene, og fordi den spesifikke modellen kommer med batteridrevet støykanselleringskrets.

 

Siden det er i jobbsammenheng, hvor viktig er lydisolasjon? Hvis det er viktig foreslår jeg Beyerdynamic DT 770 Pro, de burde funke greit til rock og punk.

Lenke til kommentar

Jeg forslår at du ignorerer posteren ovenfor, både fordi Bose-hodetelefoner ikke holder mål sammenliknet med konkurrentene, og fordi den spesifikke modellen kommer med batteridrevet støykanselleringskrets.

 

Quietcomfort er ikke en spesifikk modell, men en modellserie.

Jeg vet ikke riktig hvor du skaffer intelen din, men å si at de ikke holder mål sammenlignet med konkurrentene?

Utdrag fra en test VG gjorde for under et år siden:

 

- Svært komfortable

- God lyd

- Svært effektiv støydemping

resten av testen, hvor det aktuellet headsettet faktisk fikk en sekser, kan for øvrig leses her.

Det fikk også terningkast 5 hos Dinside

 

Det er en grunn til at Bose Quietcomfort går under kallenavnet "Markedets beste Støykansellering".

 

Jeg er fullstendig klar over at Quietcomfort benytter seg av aktiv støykansellering, nettopp av den enkle grunn at det fungerer best!

TS skrev for øvrig at han helst ikke ville ha noe batteridrevet.

Jeg kom bare med et forslag basert på egne erfaringer.

Endret av a_strann
Lenke til kommentar

Da får du bare unnskylde meg for at jeg stoler mer på forum som head-fi, random journalister for norske nettmagasin har sikkert like god greie på hodetelefoner som entusiaster som har vært i hobbyen i mange år. Så hvis trådstarter er interessert i noen overprisa billigplastikk-hodetelefoner som må fôres med batterier for å isolere støy, istedenfor et solidt par hodetelefoner med god akustisk isolasjon og god lyd, fra et seriøst merke som lager utstyr brukt i lydstudioer verden over, ja så for all del gå for Bose da. Hva vet vel jeg?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...